28 / 03 / 2024

Mesa Çamlıca Evleri fiyat!

Mesa Çamlıca Evleri fiyat!

Firma: Mesa Grup

Proje: Çamlıca Projesi

Mesa Çamlıca konut projesinde yer alan konutların alanları 250 metrekareden başlıyor, 950 metrekareye kadar çıkıyor. Projede satış süreci devam eden 1 adet villa bulunuyor. İşte Mesa Çamlıca Evleri fiyat listesi...



İstanbul Üsküdar'da yer alan Çamlıca bölgesinde hayata geçirilen Mesa Çamlıca Konakları 'nın ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan kısım için ise banka kredisi kullanılabiliyor.


Toplamda 100 adet daire ve 5 adet villadan meydana gelen Mesa Evleri  Çamlıca Projesi   Mesa Grup  imzası ile yükseliyor. Projede daire teslimlerinin Temmuz 2015'te gerçekleşmesi öngörülüyor.


Mesa Çamlıca Evleri fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. Projede yer alan daire tipleri ise 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Üsküdar Mesa Çamlıca Konakları; kapalı otopark, fitness salonu, spor alanları, dinlenme alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş yolları, buhar odası, oyun alanları ve sauna gibi sosyal donatı alanlarından oluşuyor.


Mesa Çamlıca Evleri fiyat listesine göre 1 adet kalan villa  8 milyon 500 bin dolar+KDV'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler ise 1 milyon 670 bin dolar+KDV ile 2 milyon 680 bin dolar+KDV arasında değişiyor. 


Mesa Grup Mesa Çamlıca adres: Kısıklı Mah. Bağlar Yolu Cad. Deva Sok. No:4 Üsküdar / İstanbul


Mesa Çamlıca Konutları iletişim

Telefon : 0 216 402 11 15 

Web adresi: www.mesacamlica.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön