25 / 04 / 2024

Essenora Küçükköy satılık

Essenora Küçükköy satılık

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten oluşuyor. Essenora Küçükköy ev fiyatları 397 bin TL' den başlıyor.

19 soruda Essenora Küçükköy projesi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de inşa edilen Essenora projesinde satış süreci devam ediyor. İşte 19 soruda Essenora Küçükköy projesi...

Essenora Küçükköy ne zaman teslim?

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten oluşan proje Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile yükseliyor. Peki Essenora Küçükköy ne zaman teslim?

Essenora Küçükköy teslimleri!

Toplam 758 daire ve 12 dükkanın yer aldığı projede ödemelere göre 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Essenora Küçükköy teslimleri 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Essenora Küçükköy projesi!

Essenora Küçükköy projesi 6 blokta toplam 750 adet konuttan meydana geliyor. Küçükköy Essenora Evleri ödemeleri Yimta İnşaat bünyesinde ya da banka kredili olarak yapılıyor...

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları!

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora projesi Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları!

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim!

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim için 0212 573 03 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satışların başladığı proje 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Essenora Evleri Küçükköy satış ofisi!

Essenora Evleri Küçükköy satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 758 dairelik Essenora Evleri Küçükköy projesinde daire fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiyor...

Essenora Küçükköy satış ofisi iletişim!

Essenora Küçükköy satış ofisi iletişim numarası 444 8 344 olarak belirlendi. Yüzde 50 peşinatta yüzde 7 indirim imkanı sunan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Essenora Rezidans Küçükköy satış ofisi!

Essenora Rezidans Küçükköy satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Essenora Rezidans Gaziosmanpaşa Küçükköy'de daire fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire!

Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiyor. Essenora Gaziosmanpaşa konut projesinde 758 daire, 12 ticari birim ve 1 market yer alıyor...

Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık!

Satış süreci devam eden Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık daire alanları 122 metrekareden başlıyor. Erkan İnşaat imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

5.Levent Alibeyköy satılık daire!

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başladığı projede 2 adet okul, 2 adet cami bulunuyor. 5.Levent Alibeyköy satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

5. Levent Alibeyköy satılık!

5. Levent Alibeyköy satılık daire alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlar ile satışlarına devam eden proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak dizayn edildi. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev teslimleri 2017 yılı olarak planlandı.

Essenora Küçükköy satılık Haberi

Essenora Küçükköy satılık

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje konum bilgisine göre Fevzi Çakmak Mahallesi, Kemal Şeker Bulvarı üzerinde yükseliyor.


Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile edilen proje İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy lokasyonunda inşa ediliyor.


Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten meydana geliyor. 


Essenora Küçükköy ev fiyatları 397 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimleri 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Ödeme koşullarına göre peşin ödemelerde yüzde 15, yüzde 25 peşinde yüzde 3, yüzde 50 peşinde ise yüzde 7 indirim uygulanan projede peşinatsız, vade farksız, banka kredisiz veya kefilsiz 24 ay vade sağlanıyor.


Adres: Fevzi Çakmak Mah....