19 / 04 / 2024

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 200 TL sermaye bedeli ile Abdulhamit Güzel, Erhan Doğan ve Mehmet Taner Asal ortaklığında kuruldu. 

Brüt Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Brüt Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi  Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Vural tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Zammıt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Zammıt Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ingenıeurburo Zammıt GMBH tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Aytar Yapı Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aytar Yapı Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Savcı ve Ümit Savcı tarafından kuruldu.

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yakupoğlu ve Yusuf Kocaman ortaklığında kuruldu.

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çağdaş Kiter tarafından kuruldu.

Ka Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ka Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Kaan Bahar tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Sirius Group İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Group İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  300 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Şahin tarafından kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 200 TL sermaye bedeli ile Abdulhamit Güzel, Erhan Doğan ve Mehmet Taner Asal ortaklığında kuruldu. 

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1- Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Mekanik Tesisat Mühendisliği, Elektrik Tesisat Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Jeoloji ve jeofizik Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama ve diğer mühendislik alanlarında projelendirme ve diğer mühendislik hizmetleri 2- Proje yönetimi, fizibilite raporu, ihale şartnamesi, keşif, metraj, hakediş, geçici ve kesin kabul, şantiye yönetimi ve benzeri konularda teknik müşavirlik ve diğer mühendislik hizmetleri 3- Yukarıdaki maddelerde sıralanmış olan tüm mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinin kurulu olunan il ve diğer illerde yerine getirilmesi için plan,...