25 / 04 / 2024

Etel Baler dava

Etel Baler dava

Etel-Rober Baler çifti anlaşmayla boşandı. İsviçre Cenevre'deki evi ve İsviçre Locarno'daki yazlığı bile isteyen Etel Hanım'ın evleri aldığı ileri sürüldü...

Etel-Robert Baler çiftinin mal paylaşımı davasında son durum!

Etel-Rober Baler çifti anlaşmayla boşandı. İsviçre Cenevre'deki evi ve İsviçre Locarno'daki yazlığı bile isteyen Etel Hanım'ın evleri aldığı ileri sürüldü...

Etel-Robert Baler çiftinin mal paylaşımı nasıl olacak?

Türkiye Musevi Cemaati'nin geçici başkanlarından Sami Herman'ın kızı Etel Baler, Türkiye, Balkanlar ve Orta Doğu'nun lider, dünyanın en büyük üçüncü kenarbandı üreticisi Roma Plastik'in sahibi olan eşi Robert Bey'in tüm mallarının yarısını istiyormuş...

Etel Baler'in Kanlıca'daki muhteşem yalısı!

Güzelliği ve şık stili ile daima adından söz ettiren Etel Baler, Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı.Baler, "Hayatta her şeyden vazgeçebilirim. İçinde huzur ve sevgi olsun yeter" dedi...

Ethem Pertev Yalısı'nın tadilatı imara takıldı!

Sosyetenin ünlü isimlerinden Etel Baler'in oturduğu İstanbul Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı'na temmuz ayında kuru yük gemisi çarpmıştı. Etel Baler, yalının tadilatı hakkında "İmar izni çıkmadığı için henüz tadilata başlanmadı" dedi.

Alsancak Stadı'nın boşaltılması kararına karşı dava açıldı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Alsancak Stadı'nın depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı

Yönetimi olmayan apartmanda dava nasıl açılır?

Anagayrimenkulün ortak yerlerindeki bakım, onarım; güçlendirme giderleri, Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, ortak gider kapsamına giriyor. Peki bu giderler ödenmezse ne olur? Yönetimi olmayan apartmanda dava nasıl açılır?

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu!

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu. Sibel Can’ın Beykoz Konakları’ndaki villasında dekorasyon yapan Serpil Cerrahoğlu, bir ropörtajda dekorasyonu kendilerinin yaptığını söyleyen Darcan&Darcan şirketine dava açtı.

Miras paylaşımı dava dilekçesi!

Bir kimsenin vefatının ardından yakınlarına bıraktığı malın birden çok kişiye kalması halinde mirasçılar miras paylaşımı yapması gerekiyor. Peki, miras paylaşımı dava dilekçesi nasıl yazılır?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafları!

Ortaklığın giderilmesi davası, taşınmaz hangi il ya da ilçe sınırlarında ise o yerin sulh hukuk mahkemesinde açılıyor. Peki, ortaklığın giderilmesi dava masrafları ne kadar? Ortaklığın giderilmesi dava masraflarını kim öder?

TMMOB 3. havalimanı planlarına dava açtı!

TMMOB 3. havalimanı planlarına dava açtı. TMMOB'ne bağlı odalar, 3. havalimanı projesine ilişkin çevre düzeni ve imar planlarının iptali ile yürütmenin durdurulması istemiyle idare mahkemesine başvurdu.

TMMOB'den 3. havalimanı planlarına dava!

TMMOB 3. havalimanı planlarına dava açtı. TMMOB'ne bağlı odalar, 3. havalimanı projesine ilişkin çevre düzeni ve imar planlarının iptali ile yürütmenin durdurulması istemiyle idare mahkemesine başvurdu.

Mimarlar Odası TOKİ'ye dava açtı!

TOK İ’nin düzenlediği ‘7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması’na, Yarışmanın yürütmesinin durdurulması ve iptali talebiyle Mimarlar Odası Ankara Şubesi dava açtı.

Aile konutu dava dilekçesi!

Aile konutunun tapuya tescil edildikten sonra eşler birbirinin açık rızası olmadan aile konutunu tasarruf edemiyor aksi bir durum olduğunda dava açılabiliyor. İşte, aile konutu dava dilekçesi!

Etel Baler dava Haberi

Etel Baler dava

Etel-Rober Baler çifti, tek celsede boşandı. Etel Hanım dünyanın en büyük 3'üncü kenarbandı üreticisi Roma Plastik'in sahibi olan eşi Rober Bey'in tüm mallarının yarısını alabilmek için avukat ordusu tutmuştu.

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, Etel-Rober Baler çiftinin boşanma davasını kaleme aldı. Etel Hanım, İsviçre Cenevre'deki evi ve İsviçre Locarno'daki yazlığı istedi...

İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...

Sosyeteden Etel-Rober Baler çiftinin, yasak aşk yüzünden çatırdayan evlilikleri geçen hafta tek celsede son buldu! Eşinin kendisini, muhasebecisiyle aldattığını öğrenen Etel Hanım; dünyanın en büyük 3'üncü kenarbandı üreticisi Roma Plastik'in sahibi olan eşi Rober Bey'in tüm mallarının yarısını almak için bir avukat ordusu tutmuştu. 

Ancak çiftin boşanması beklendiği gibi çekişmeli geçmedi; anlaşma yapıp 10 dakikada boşandılar. Gizlilik anlaşması olduğu için detay öğrenemedim ama eşinin üzerine olan...