26 / 04 / 2024

Etel-Robert Baler çiftinin mal paylaşımı davasında son durum!

Etel-Robert Baler çiftinin mal paylaşımı davasında son durum!

Etel-Rober Baler çifti anlaşmayla boşandı. İsviçre Cenevre'deki evi ve İsviçre Locarno'daki yazlığı bile isteyen Etel Hanım'ın evleri aldığı ileri sürüldü...



Etel-Rober Baler çifti, tek celsede boşandı. Etel Hanım dünyanın en büyük 3'üncü kenarbandı üreticisi Roma Plastik'in sahibi olan eşi Rober Bey'in tüm mallarının yarısını alabilmek için avukat ordusu tutmuştu.

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, Etel-Rober Baler çiftinin boşanma davasını kaleme aldı. Etel Hanım, İsviçre Cenevre'deki evi ve İsviçre Locarno'daki yazlığı istedi...

İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...

Sosyeteden Etel-Rober Baler çiftinin, yasak aşk yüzünden çatırdayan evlilikleri geçen hafta tek celsede son buldu! Eşinin kendisini, muhasebecisiyle aldattığını öğrenen Etel Hanım; dünyanın en büyük 3'üncü kenarbandı üreticisi Roma Plastik'in sahibi olan eşi Rober Bey'in tüm mallarının yarısını almak için bir avukat ordusu tutmuştu. 

Ancak çiftin boşanması beklendiği gibi çekişmeli geçmedi; anlaşma yapıp 10 dakikada boşandılar. Gizlilik anlaşması olduğu için detay öğrenemedim ama eşinin üzerine olan İsviçre Cenevre'deki evi ve İsviçre Locarno'daki yazlığı bile isteyen Etel Hanım, imzayı attığına göre istediklerini almış anlaşılan!

Matild Manukyan'ın miras davası yılan hikayesine döndü!


Geri Dön