17 / 04 / 2024

eti markaları

eti markaları

ETİ Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Kanatlı: "Bir sinema klasiği haline gelmiş ve 60 yılı aşkın süredir tüketicilerin kalbinde taht kuran nostaljik lezzet Alaska Frigo'yu bünyemize katmış bulunuyoruz"dedi.

 Türk markalar 2020'de yurt dışında bin mağaza açacak!

Türk markaların yurt dışında 4 bin 500’e yakın mağazası bulunuyor. Bu mağazalara yenilerini eklemek isteyen yatırımcılar 2020 yılı sonuna kadar yurt dışında bin mağaza açmayı planlıyor...

01 Burda AVM mağaza listesi öğrenme! Adana 01 AVM markaları!

01 Burda AVM mağaza listesi öğrenme! Adana 01 AVM markaları haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolarlık yatırım bedeli ile dikkat çekiyor.

Türk markaları yurt dışında 4 bin 400 mağazaya ulaştı!

Yurt dışında 4 bin 400 mağazaya ulaşan Türk markalarına bu yıl MAPIC 2019 Fuarı'nda en büyük talep Avrupa ve Rusya’dan geldi...

AVM’ler markaların lojistik merkezi oluyor!

AVM'lerde ziyaretçi sayılarının internet alışverişleri nedeni ile düşmesi, markaları yeni işbirliklerine yöneltti. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, bu duruma çözüm olarak, "Merkezi lokasyonlarda işleri düşen AVM'leri lojistik merkezi yapalım." önerisinde bulundu...

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, Türk markalarının yurt dışında yatırım atağına başladığını söyledi. Öncel, markaların yurt dışında her gün ortalama 2 mağaza açmaya devam ettiğini belirtti.

Markalar bu yıl 577 şube açacak!

Yurt dışında şubesi olanların yanında henüz yurt dışı şubesi bulunmayan markalar da bu yıl farklı ülkelerde toplamda 577 şube açmaya hazırlanıyor...

AVM’lerdeki markalar ortak alan giderlerinde şeffaflık istiyor!

Alışveriş merkezlerindeki markaların yüzde 87'si kiralamada Türk Lirası'na geçişten memnuniyet duyarken, yüzde 98'i alışveriş merkezlerinde ortak alan giderlerinin şeffaf ve adil olmamasından şikayetçi.

Eti Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eti Mühendislik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Ünverdi tarafından kuruldu...

Türk markalar yurt dışına 553 şube açacak!

Büyüme rotasını yurtdışına çeviren Türk şirketleri, masterfranchise vererek hızla şubeleşiyor. Halihazırda yurtdışında şubesi olanların yanında henüz yurtdışı şubesi bulunmayan markalar da bu yıl farklı ülkelerde toplamda 553 şube açmaya hazırlanıyor.

Türk markaları İstanbul Havalimanı'yla dünyaya açılacak!

İstanbul Havalimanı yerli hazır giyim markalarını dünyaya açan yeni kapı olacak. Türk markaları açtıkları gösterişli mağazalarda transit yolculara hazırladıkları özel koleksiyonlarla hem kendi markalarını hem de Türkiye’yi tanıtma görevini üstlenmiş olacak.

İstanbul’da silüeti bozacak işlere direneceğim!

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım: Yıldırım, dikey yapılaşma için “Silüeti daha da kötüleştirecek işlere direneceğim.” dedi.

Çimsa, WOC 2019'da dünya markaları ile bir araya geldi!

Çimsa, World of Concrete (WOC) 2019’da inşaat ve çimento sektörünün dünya markaları ile bir araya geldi.

Türk markaları yurt dışında 500 yeni mağaza açacak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, markaların yurt dışı ağırlıklı büyüme stratejisine odaklandığını 2019’da yurt dışında en az 500 yeni mağaza açılacağını söyledi.

eti markaları Haberi

eti markaları

ETİ Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, "Bir sinema klasiği haline gelmiş ve 60 yılı aşkın süredir tüketicilerin kalbinde taht kuran nostaljik lezzet Alaska Frigo'yu bünyemize katmış bulunuyoruz" dedi.


Kanatlı, ETİ'nin, faaliyet alanını genişletme amacıyla gerçekleştirdiği yeni yatırımı Alaska Frigo'nun satın alınmasına ilişkin düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, eskiden sinemalarda verilen Alaska Frigo ile film izlendiğini, bazılarının ise Alaska Frigo yemek için sinemaya gittiğini hatırlattı.


 Firuzhan Kanatlı, "Bir sinema klasiği haline gelmiş ve 60 yılı aşkın süredir tüketicilerin kalbinde taht kuran nostaljik lezzeti Alaska Frigo'yu bünyemize katmış bulunuyoruz" diye konuştu. 


Bu yeni yatırım ile ETİ olarak faaliyet gösterdikleri alanı genişlettiklerini ifade eden Kanatlı, şunları kaydetti:


"ETİ'ye yakışacak Alaska Frigo ile çikolata kaplı soğuk atıştırmalık alanına adım atıyoruz. Bizler ETİ olarak sektöre kazandırdığı ilkler...