19 / 04 / 2024

Etik Turizm atağı

Etik Turizm atağı

ETİK Birliği Derneği Başkanı İşler, Avrupa’da turizm sezonundaki ölü sezon sorununun, bu dönemlerde ülke vatandaşlarına daha uygun koşullarda turizm olanağı sağlayan Calypso modeli ile aşıldığını dile getirdi.

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Tomaj Rashıdı tarafından kuruldu.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıracettin Atakur tarafından kuruldu.

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Hetari ve Yahya Ahmed S. Awdi ortaklığında kuruldu.

As Ata Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu! 

As Ata Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Beykoz'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Toraman tarafından kuruldu. 

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ünal tarafından kuruldu...

KSNV Invest Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KSNV Invest Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 Bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Uçar tarafından kuruldu...

FYD Otelcilik Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FYD Otelcilik Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Demir tarafından kuruldu...

Dreamdays Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamdays Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farshid Rahimkhani tarafından kuruldu...

Anez İnşaat Metal Turizm Reklam Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anez İnşaat Metal Turizm Reklam Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akkaya tarafından kuruldu...

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi  bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Saleh H.Y. Al Mahdi tarafından kuruldu.

Grup Kaen Turizm İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Grup Kaen Turizm İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Çalışkan ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Etik Turizm atağı Haberi

Etik Turizm atağı

Turizm sektörünün gelişebilmesi için uzun vadeli planlamalar yapılması gerektiğini dile getiren Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler,  sektörün sorunlarının çözümü için İspanya’da uygulanan Calypso modelinin Türkiye’de de uygulanması gerektiği görüşünü dile getirdi.


Ege’de turizm sektörünün sorunlarının ve çözüm önerilerinin tartışılması amacıyla İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen toplantıda konuşan İşler, “Sektörün en önemli sorunlarından biri yılın önemli bir kısmının ölü sezon olarak kalması. Başta kıyı bölgelerimiz olmak üzere kış aylarında turizm hareketliliği çok azalıyor. Özellikle kendi vatandaşlarımız kış aylarında otellerden faydalanamıyorlar. Kışın, çoğunlukla yabancılar otellerde kalıyor. Turizm sektöründe işgücü pahalı. Bu yüzden, turizm sezonunun bitiminden sonra sektörde işçi çalıştırılamıyor. Sezonluk işçiler, aynı zamanda işten çıkarılınca  ayrıca işsizlik ücreti alıyorlar. Avrupa’da...