29 / 03 / 2024

etiler nispetiye 10 fiyatları

etiler nispetiye 10 fiyatları

Nisbetiye 10 Rezidans 'ta teslimler 29 Ekim 2013'te gerçekleşecek, Nisbetiye 10 'da; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor

Etiler Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Eti tarafından kuruldu.

Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'deki inşaat çalışmaları başladı. Peki Tay Group'un Etiler’deki konut fiyatları ne kadar? İşte Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Demet Şener Etiler’deki evini boşalttı!

Cenk Küpeli ile bugün nikah masasına oturacak Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’a ait olan ve 10 yıl daha oturma hakkının bulunduğu Etiler’deki evini boşalttı.

Gürkan Şef, Nispetiye’de restoran açıyor!

Gürkan Şef, Etiler Nispetiye’deki yeni mekânıyla fark yaratmaya hazırlanıyor. Üç yıl gibi kısa sürede dünya çapında işlere imza atan Etin Jönü Gürkan Topçu, Nişantaşı’ndan sonra Etiler’e yeni bir soluk getiriyor.

Orjin Grup’un Etiler Nispetiye'deki arsasının imar planı değişti!

DOĞUŞ Holding ile birlikte hayata geçirdiği İstinye Park projesiyle gayrimenkul sektöründe adından söz ettirmeye başlayan Orjin Grup’un uzun süredir beklediği imar planı değişikliği gerçekleştirildi.

Pelin Karahan Etiler'de dükkan arıyor!

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.

Ahu Yağtu Etiler'de Boğaz manzaralı ev arıyor!

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, şimdilerde Etiler sırtlarında Boğaz manzaralı bir ev arıyor. Güzel oyuncunun baktığı dairelerse cep yakıyor. Yağtu’nun beğendiği dairelerin kiraları 7 bin dolar ila 10 bin dolar arasında değişiyor.

Akmerkez’e komşu 10 katlı Kızılay Oteli yapılacak!

Türkiye Kızılay Derneği’nin İstanbul Etiler Nispetiye Caddesi üzerindeki 2 bin 134 metrekare büyüklüğündeki arsasına 10 katlı otel yapılacak. İBB araziyle ilgili 3 ayda karar değiştirdi

Happy Tour Group Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Tour Group Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile bin 20 Ekim'de Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Etiler Apartmanı' nda kuruldu.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

QT Holding Nispetiye'deki Petrol Sitesi'ni dönüştürecek!

Merhum Cumhurbaşkanı Özal ile dostluğu bulunan Katarlı Profesör Al Meer, Etiler Nispetiye’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü üstlendi. Hedef Türkiye’ye 2 milyar dolarlık yatırım yapmak.

Etiler Venüs Pastanesi ne olacak?

Bülent Cankurt: Nusret'in yaratıcıları Nusret Gökçe ile Mithat Erdem'in, Etiler Nispetiye Caddesi'nin simgesi olan Venüs Pastanesi'nin mülkünü 22 milyon dolara (60 milyon lira) satın aldığını yazmıştım.

Etiler Venüs Pastanesi 22 milyon dolara satıldı!

Nusret Gökçe ile ortağı Mithat Erdem 1975 yılından bu yana hizmet veren ve neredeyse Etiler Nispetiye Caddesi'nin simgesi olan Venüs Pastanesi'nin mülkünü satın aldı..

etiler nispetiye 10 fiyatları Haberi

etiler nispetiye 10 fiyatları

ARB İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Nisbetiye 10 Rezidans 5 bin metrekarelik alan üzerine yayılıyor. Nisbetiye 10'da yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Yüksek Mimar Turgut Toydemir'in tasarladığı Nisbetiye 10'da minimum fiyat 816 bin dolar olarak belirlendi. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Nisbetiye 10 Rezidans 92 konuttan meydana geliyor.



Nisbetiye 10 'un teslimlerinin Ekim 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor. Projede; sauna, buhar odası, aerobik salonu, pilates stüdyosu, hamam, yoga salonu ve yüzme havuzu bulunuyor.


Etiler Nisbetiye 10 Rezidans ; Boğaziçi Köprüsü'ne, TEM Otoyolu'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve D-100 Karayolu'na yakın konumda yükseliyor.


0212 325 08 54

www.nisbetiyeon.com

Ceren...