24 / 04 / 2024

Etiler Şamdan tahliye

Etiler Şamdan tahliye

Kirası ödenmediği gerekçesiyle mülk sahibi Seda Sayan tarafından icra yoluyla boşaltılan Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna, yaşadıklarını anlattı.

Seda Sayan'ın mekanı Etiler Şamdan'a tahliye kararı!

Seda Sayan'ın sahip olduğu, İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol gece kulübü Etiler Şamdan'a tahliye kararı çıktı. İşletmeden uzun süredir kira alınamadı.

Etiler Şamdan'ın yeni kiracısı Fatih Ürek oldu!

Etiler Şamdan'ın tahliyesinden sonra mülk sahibi olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, mekan için akın dostu Fatih Ürek'le anlaştı.

Mehmet Tuna'dan Etiler Şamdan açıklaması!

Şamdan’ın sahibi Seda Sayan’la polemik yaşayan işletmeci Mehmet Tuna, Amerikan Hastanesi’nde yatan Mehmet Tuna, önceki gün hastane çıkışında görüntülendi. Tuna Etiler Şamdan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Seda Sayan White Mill Cafe'yi kapatıyor!

Kira alamadığı için Etiler Şamdan’a boşaltma kararı çıkartan Seda Sayan, Cihangir’deki White Mill Cafe’nin de tahliyesini istedi.

Seda Sayan Etiler Şamdan’ın tahliyesini hızlandırdı!

Kirası ödenmediği gerekçesiyle mülk sahibi Seda Sayan tarafından icra yoluyla boşaltılan Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna, yaşadıklarını anlattı.

Sezen Aksu'nun yalı jestine Seda Sayan'dan yanıt!

Etiler Şamdan'ın kapısına kilit vuruldu. İşletmeci Mehmet Tuna’ya, Sezen Aksu’dan yalı jesti gelmişti. Mekanın mülk sahibi Seda Sayan, eleştirilere yanıt verdi.

Sezen Aksu'dan yalı jesti!

Seda Sayan’ın Etiler Şamdan için tahliye kararı çıkarmasının ardından devreye Sezen Aksu girdi. Sanatçı, işletmeci Mehmet Tuna’nın eski eşi Şehnaz Tuna’yı arayıp “Mekanı benim yalımda açın, para istemem” dedi.

Seda Sayan'ın mekanı Etiler Şamdan'a tahliye kararı!

Seda Sayan'ın sahip olduğu, İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol gece kulübü Etiler Şamdan'a tahliye kararı çıktı. İşletmeden uzun süredir kira alınamadı.

Bodrum X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı!

Bodrum'un yenisi X Beach Restaurant, sezona hazır. İlk kez Bodrum'a şube açacak olan Etiler Şamdan, X Beach'in içinde yerini aldı. X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı.

Kirayı ödeyemeyen aile mahkeme kararı ile tahliye edildi, valilik aileye ev kiraladı!

Yeni Mahalle 220. Sokak’taki tek katlı evden kirasını ödeyemedikleri için mahkeme kararı ile tahliye edilen aileye Valilik ev kiraladı, Kimse Yok mu Derneği de eşya verdi

Riskli yapılar nasıl tahliye edilir?

6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun hükümlerine göre kentsel dönüşüm faaliyetleri çerçevesinde tespit edilen riskli yapılar nasıl tahliye edilir? İşte riskli yapıların tahliyesi...

Bafra Vakıf İşhanı'nın yeniden yapılması için kiracılar tahliye edildi!

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan ve mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait olan Bafra Vakıf İşhanı'nın yılıkıp yeniden yapılması için kiracıların tahliye edilmesi tartışması meclise taşındı....

İstanbul'un ilk Azeri restoranı Quzu 3 milyon dolara Etiler'de açılacak!

Tam 3 milyon dolara mal olan İstanbul’un ilk Azeri restoranı, Quzu önümüzdeki hafta Etiler’de hizmet vermeye başlıyor. Azeri işadamı Elşan İbrahimov'un açacağı restoran 3 milyon dolara mal oldu...

Vatan Bilgisayar Astoria AVM ve Etiler Dalmaz Center mağazalarını açtı!

Türkiye’nin 38 ilinde yerli ve yabancı binlerce markayı uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Vatan Bilgisayar, İstanbul Astoria AVM ve Etiler Dalmaz Center’daki mağazalarını bugün hizmete açtı...

Etiler Şamdan tahliye Haberi

Etiler Şamdan tahliye

– Öncelikle geçmiş olsun. Sağlık durumunuz nasıl?

Şu an iyiyim. Geçtiğimiz perşembe günü bir baş dönmesi ve muazzam bir mide bulantım oldu. O an kalp pilim devreye girdi, ben kalp krizi zannettim ama meğerse kalp durmuş ve o pil otomatikman kalbimi çalıştırmış. Daha sonra çok ağır bir zatürree kanısına varıldı ve şu an onun da tedavisi sürüyor. Bu gelişen olaylardan dolayı moralimiz de bozuldu.


– Mekânınız boşaltıldığı zaman hastanede miydiniz?

Evet ben hastanede yoğun bakımdaydım. Önce kimse bana söylemedi, eşim benden gizledi.


– Nasıl bu duruma geldi olaylar?

Biz Şamdan olarak 42 senedir kiralarımızı aksatmadık, Seda Sayan’la olan süreç boyunca da kiramızı aksatmadık. Fakat ‘Terör, bomba’ derken işlerimiz biraz düştü. Bize üst üste çok davalar açıldı. Bu nedenle maddi olarak biraz sıkıştık. Evet bu...