19 / 04 / 2024

Etiler turizm okulları arsa

Etiler turizm okulları arsa

Etiler’de polis ve turizm okullarının arsalarının yerlerinde olduğu gibi ‘rant’a kurban edilmek istendiği endişesi gündeme geldi. İşte o yazı...

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

Etiler’de polis ve turizm okullarının arsaları imara mı açılıyor?

Etiler’de polis ve turizm okullarının arsalarının yerlerinde olduğu gibi ‘rant’a kurban edilmek istendiği endişesi gündeme geldi. İşte o yazı...

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler'i 62,9 milyon TL'ye aldı!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler'i Doğuş Turizm'den KDV hariç 62 milyon 900 bin TL peşin bedelle satın alıyor. Tapu devir işlemleri başlatıldı...

Serenity Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenity Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Kargı tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi'nde kuruldu.

Happy Tour Group Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Tour Group Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile bin 20 Ekim'de Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Etiler Apartmanı' nda kuruldu.

Okulların geç açılması turizmde olumlu etki yaratacak!

Geçtiğimiz günlerde alınan okulların açılışının ertelenmesi kararı turizm sektörünü umutlandırdı. Özellikle Güneydeki konaklama işletmecileri için gayet olumlu bir etki yaratacak

2003 yılında bazı devlet okulları satışa sunulacakmış!

2003 yılında İstanbul'da bulunan bazı devlet okulları satılacakmış. 35-40 trilyon lira gelir bekleyen Milli Eğitim, satışa çıkaracağı okullar arasında Gedikpaşa İlköğretim Okulu, Etiler Lisesi ve Levent Kız Meslek Lisesi de bulunuyormuş.

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik Anonim Şirketi, Bulut Bağcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Çamlık Yolu Sokak'ta kuruldu.

Dakar Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dakar Turizm Ticaret Limited Şirketi, Tunç Bingül tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Beşiktaş, Etiler, Ahmet Adnan Saygun Caddesi, Belediye Sitesi'nde kuruldu.

Paladin İnşaat Turizm Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paladin İnşaat Turizm Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Murat Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Etiler, Profesörler Sitesi'nde kuruldu.

İkiyüzyirmiiki Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkiyüzyirmiiki Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Serdar Tavukçu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Etiler, Akatlar Mahallesi'nde kuruldu.

Düzce prefabrik okullarından kurtuluyor!

Düzce Valiliği ve AKFEN İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş arasında imzalanan iş birliği protokolüyle Hikmet Akın Ortaokulu yeni çehresine kavuşacak. Düzce prefabrik okullarından kurtuluyor...

Kozi Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozi Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Dörttepe, Mehmet Kemal Özkan, Derya Şimşek tarafından Beşiktaş, Etiler Tamer Apartmanı, No:4 'te kuruldu.

Etiler turizm okulları arsa Haberi

Etiler turizm okulları arsa

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer, bugünkü yazısında ''Etiler’de polis ve turizm okullarının arsalarının durumu''nu kaleme aldı. İşte o yazı...

Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde Emekli Sandığı Yaşlılar Huzurevi’nde kalanların geçen hafta koronavirüs testine tabi tutulmaları, bunun üzerine bazı yakınlarımızın haklı olarak ‘telaş’ yaşamaları, bizim de bunu gündeme taşımamız herkesi endişelendirdi.

Bizim derdimiz, buranın da Etiler’de polis ve turizm okullarının arsalarının yerlerinde olduğu gibi ‘rant’a kurban edilmek istendiği endişesiydi. Aslında burada kalan 400’e yakın ‘yaşlı’ da aynı endişeleri taşıyordu; çünkü bu yer de turizm ve polis okullarının yerleri gibi ‘kurban’ edilebilirdi.

Zaten, ‘Nispetiye Hanım’ tarafından yaklaşık 60 yıl önce ‘huzurevi’ şartıyla bağışlanan arsanın el değiştirmesi bugün için pek mümkün değil. Girişimlere ailenin mirasçıları da karşı duruyorlar. Huzurevi alanı olan arsaya 2006 yılından beri...