19 / 04 / 2024

Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği

Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği

Ankara'nın gelişen ilçesi Etimesgut'un Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut inşaat Müteahhitleri Derneği 'nin aylık yönetim kurulu toplantısına katılarak, ilçedeki inşaat yatırımcılarının sorunlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi.

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Cafer Gürcafer: Ülkeye giren bütün inşaat malzemeleri denetlenmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy'u ziyaret etti. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Gürcafer ziyaret sırasında, 'Ülkeye giren inşaat malzemeleri denetlenmeli' dedi.

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu hayatını kaybetti!

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu yaşadığı bıçaklı saldırıda öldü. Öztoklu’nun cenazesi, Doğanhisar’da cuma namazının ardından düzenlenecek törenin sonrasında defnedilmesi planlanıyor.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

İnşaat mühendislerinden '2. Çorlu vakası yaşanmasın' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi, Ergani'deki demiryolundan paylaştığı bir fotoğrafla Çorlu'daki tren kazasını hatırlattı ve önlem alınmasını talep etti.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

Kamu müteahhitleri sıkıntıda!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) müteahhitlik sektöründeki krizi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çözeceğini belirtiyor. 

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Osman Gürün'e ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

İnşaat Mühendisleri Yetkin Mühendislik Yasası'nı istiyor!

İnşaat Mühendisleri Kayseri İl Temsilcisi Murat Yıldız, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldız, inşaat mühendisleri için Yetkin Mühendislik Yasası’nın çıkarılması gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşümün önemi ortaya çıktı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş yaptığı açıklamada, "Beyoğlu'ndaki binanın çökmesi bize kentsel dönüşümün ne kadar gerekli ve acil olduğunu göstermiştir" dedi.

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Antalya'da 8 milyon yapı kentsel dönüşüm bekliyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'daki kentsel dönüüm çalışmaları değerlendirdi. 

Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği Haberi

Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin aylık yönetim kurulu toplantısına katılarak, ilçedeki inşaat yatırımcılarının sorunlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi. Nüfusu 500 bini aşan ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi olan Etimesgut'un gelişim vizyonunu anlatan Demirel; "Önümüzdeki 10-15 yıllık süreçte nüfusumuz 1 milyona ulaşacak" diyerek, Etimesgut'un önümüzdeki süreçte geçen 5-10 yılda olduğundan daha hızlı gelişeceğinin mesajını verdi. 


MÜTEAHHİTLERİN BELEDİYEDEN İSTEKLERİ VAR 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut inşaat Müteahhitleri Derneği'nin (EİMDER) toplantısına katıldı. Dernek salonunda düzenlenen toplantıya Demirel'in yanı sıra EİMDER Başkanı Baki Çelen ile Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkanı Mustafa Şahin ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, inşaat müteahhitlerinin belediyeden istekleri, şikayet ve önerileri masaya yatırıldı. Müteahhitler, yaşadıkları sorunları içeren gündem maddelerini ve çözüm önerilerini...