29 / 03 / 2024

Enver Demirel Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin toplantısına katıldı!

Enver Demirel Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin toplantısına katıldı!

Ankara'nın gelişen ilçesi Etimesgut'un Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut inşaat Müteahhitleri Derneği 'nin aylık yönetim kurulu toplantısına katılarak, ilçedeki inşaat yatırımcılarının sorunlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi.




Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin aylık yönetim kurulu toplantısına katılarak, ilçedeki inşaat yatırımcılarının sorunlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi. Nüfusu 500 bini aşan ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi olan Etimesgut'un gelişim vizyonunu anlatan Demirel; "Önümüzdeki 10-15 yıllık süreçte nüfusumuz 1 milyona ulaşacak" diyerek, Etimesgut'un önümüzdeki süreçte geçen 5-10 yılda olduğundan daha hızlı gelişeceğinin mesajını verdi. 


MÜTEAHHİTLERİN BELEDİYEDEN İSTEKLERİ VAR 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut inşaat Müteahhitleri Derneği'nin (EİMDER) toplantısına katıldı. Dernek salonunda düzenlenen toplantıya Demirel'in yanı sıra EİMDER Başkanı Baki Çelen ile Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkanı Mustafa Şahin ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, inşaat müteahhitlerinin belediyeden istekleri, şikayet ve önerileri masaya yatırıldı. Müteahhitler, yaşadıkları sorunları içeren gündem maddelerini ve çözüm önerilerini Demirel'le paylaştılar. 


DEMİREL'E TEŞEKKÜR

 Dernek Başkanı Baki Çelen, Mania Planı'nın müteahhitlerin önündeki en büyük engellerden biri olduğunu belirterek, "Mania planı hem bizim hem de Etimesgut'un gelişiminin önünde engeldir. Bu sorunun mutlaka çözülmesi gerekir" dedi. Başkan Demirel'in, müteahhitlerin sorunlarının çözümü noktasında olumlu bir yaklaşım sergilediğini ve kendilerine büyük destek verdiğini kaydeden Çelen, Demirel'e müteahhitler adına teşekkür etti. 


MANİA PLANI SORUNU

 Müteahhitlerin istek ve önerilerini dinleyen Demirel, binin üzerinde müteahhidin Etimesgut'ta faaliyet gösterdiğini hatırlatarak, "Müteahhitlerimizin problemlerini yakından takip ediyoruz. Yaşadıkları sıkıntıları çözmek adına birçok kurum ve kuruluşla görüşmeler yaptık. 

Mania Planıyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle Belediyesi ve Çankaya Belediyesinle ortak bir politika geliştirdik. Milli Savunma Bakanımızla, askeri yetkililerle görüşmeler yaptık, inşallah kısa sürede müteahhitlerimizin lehinde bir karar çıkmasını arzuluyoruz" dedi. 



Haber Vaktim


Geri Dön