18 / 04 / 2024

Deniz Karataş Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı oldu!

Deniz Karataş Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı oldu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Deniz Karataş yeniden seçilerek güven tazeledi.



Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (AESOB) gerçekleşen genel kurula, Antalya Büyükşehir Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Yapı Denetimler Birliği Başkanı İrfan Varol ve üyeler katıldı.


Oylama öncesi barkovizyon gösterimiyle derneğin çalışmaları anlatıldı. Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, "Küçük küçük kum tanelerini bir araya getirmek suretiyle taşın altına elini koyan, müteşebbis, organizatör, müteahhit meslektaşlarımızla gurur duyuyoruz" dedi.


Tek listeyle yapılan seçimde Deniz Karataş yeniden başkanlığa seçildi.


Gazete Bir 



Haber Antalya İleri'de şöyle yer aldı;


Antalya inşaat Müteahhitleri Derneği olağan Genel Kurulu sonucunda yeni yönetim kurulu tek liste halinde belirlendi. Genel Kurul'da ayrıca Barkovizyon gösterisi ile bugüne kadar yapılan çalışmalar genel kurula katılanlara ve dernek üyelerine izlettirildi. Daha sonra söz alan Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı inşaat Mühendisi Deniz Karataş, "Küçük küçük kum tanelerini biraraya getirmek suretiyle taşın altına elini koyan, müteşebbis, organizatör,müteahhit meslektaşlarımız sizlerle gurur duyuyorum.  Bizler bugüne kadar yaptığımız toplantılarda hep istişare eden yanılmaz mantığıyla, birlik ve beraberlik içerisinde aldığımız kararlar doğrultusunda işlerimizi yapmaya çalıştık" dedi 

Antalya İleri 


Geri Dön