18 / 04 / 2024

Etiyopya 12. Uluslararası Yapı Fuarına hangi türk firmalar katıldı

Etiyopya 12. Uluslararası Yapı Fuarına hangi türk firmalar katıldı

Etiyopya 12. Uluslararası Yapı Fuarı, başkent Addis Ababa'da başladı. İnşaat, yapı ve mimarlık alanlarında Çin, Hindistan, İtalya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden 200 kadar firmanın katıldığı fuara. Türk şirketleri çıkarma yaptı.

Benzin ve motorin fiyatlarında sürpriz gelişme! İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki hareketlilik ve uluslararası piyasalardaki petrol fiyatları araç sahipleri tarafından takip ediliyor. İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Berat Albayrak: 2.1 milyon vatandaşımıza 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, temel ihtiyaçları için 2.1 milyon kişiye 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildiğini açıkladı. Albayrak, "Hiçbir uluslararası kurum ya da kuruluştan destek ya da yardım talebinde bulunmadan süreci yönetiyoruz" dedi.

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

Türk yapı sektöründen Etiyopya Yapı ve İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Yapı, Çelik, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı’na hazırlanıyor.

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi Fuarı 9 Nisan'da başlıyor!

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı 9 - 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Orlando'da düzenlenecek. Fuara sektörün önde gelen 1100 firmasının katılım sağlaması amaçlanıyor.

Yeni Havalimanı ile havacılıkta yeni dönem başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 12. Uluslararası sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı'nda konuştu. Turhan, konuşmasında ''Yeni havalimanımızla da havacılıkta yeni bir dönemi başlatmış olacağız" dedi.

Etiyopya inşaat fuarına Türkiye'den yoğun ilgi!

Etiyopya'da bu yıl 8'ncisi düzenlenen Addis Build Uluslararası İnşaat, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na 75 Türk firması katıldı. 

3. Uluslararası Asansör Fuarı 23 Mart'ta!

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

5. İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri Fuarı 12-15 Ocak'ta!

Türkiye'nin yanı sıra Dünya'daki tek fuar olma özelliğini kazanan 5’inci Uluslararası İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri İhtisas Fuarı, 12-15 Ocak 2017 tarihleri arasında 9. ve 10. Hall’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul, 3 ayda 12 ofis açtı!

Girişimci adaylarına az sermaye ile kendi işlerine sahip olma fırsatı tanıyan uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ağustos ayından bu yana 12 yeni franchise'ı daha bünyesine katarak ofis sayısını 45’e yükseltti.

Etiyopya Addis Build İnşaat Fuarı'nda Türk rüzgarı!

Etiyopya’da başlayan ve ülkenin en büyük inşaat fuarı olma özelliği taşıyan 7. Uluslararası Addis Build Uluslararası İnşaat, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na Türk yatırımcılar büyük ilgi gösterdi.

Etiyopya 12. Uluslararası Yapı Fuarına hangi türk firmalar katıldı Haberi

Etiyopya 12. Uluslararası Yapı Fuarına hangi türk firmalar katıldı

Etiyopya 12. Uluslararası Yapı Fuarı, başkent Addis Ababa'da başladı. İnşaat, yapı ve mimarlık alanlarında Çin, Hindistan, İtalya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden 200 kadar firmanın katıldığı fuara. Türk şirketleri çıkarma yaptı. Türkiye'nin 45 şirketle temsil edildiği fuarda, inşaat alanında kullanılan malzemelerin yanı sıra sektördeki yeni ürünler ve teknolojiler sergileniyor. 


Fuara katılan Türk firmaları, kendi imalatları makineler, inşaat malzemeleri, yapı sektöründe kullanılan alet ve ekipmanlar, seramik, plastik kapı pencere ile mutfak ve banyoda kullanılan ürünleri alıcılarına sunuyor. 


Hedeflerinin Etiyopya pazarı olduğunu belirten Aksu Armatür Şirketi yetkilisi Yunus Emre Ormancı, "Etiyopya pazarında ürünlerimizin şansı var. Ürünlerimizin kalitesi çok iyi ve nakliye süreleri buraya uygun. Buradaki pazarda satılan ürünler bizim ürünlerimize göre daha az kaliteli. Ürünlerimizin Etiyopya pazarında yer alması için daha fazla...