23 / 04 / 2024

Etnospor festivali konut hediyesi 2018

Etnospor festivali konut hediyesi 2018

Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliğe katılacaklar için ev müjdesi verdi. 

Konut bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

Kasım 2019 tarihinde gerçekleşen Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’nden sonra film seçkisinde yer alan Baskı (Push) filmi, Şubat ayında bir panele konu oluyor. 6 Şubat tarihinde yapılacak film gösteriminin ardından düzenlenecek panelin konusu; Konut: Bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

Borsa-TOKİ iş birliği konut sertifikası dağıtıyor!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, "Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Etnospor Kültür Festivali'ne gelenlere konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz." dedi.

Etnospor Kültür Festivali'ne katılana konut hediye edilecek!

Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliğe katılacaklar için ev müjdesi verdi. 

Hayat Park'ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!

Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı tarafıdan Hayat Park’ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi...

MESA'ya Ankara Uluslararası Film Festivali’nden sponsorluk plaketi!

İnşaat ve konut sektörünün öncü firması MESA, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorları arasında yer aldı. Bu yıl 27.si düzenlenen festival, 8 Mayıs’a kadar sürecek.

Dragon Boat Festivali’nde 2015 şampiyonu Avrupa Konutları oldu!

Avrupa Konutları markalı konut projelerinin komşuları 2015 yılında dragon Boat’ta iki şampiyonluğa birden imza attı. Kurumlararası Dragon Boat Festivali’nde 2015 şampiyonu Avrupa Konutları takımı oldu.

35. Sokak Evleri İzmir fiyat listesi! 145 bin liraya 1+1 balkonlu konut!

Bu yıl 59 ülkeden 284 projenin yarıştığı Dünya Mimarlık Festivali'nin Konut kategorisi'nde Türkiye'yi temsil eden 35. Sokak Projesi, İzmir'i geleceğe taşıyacak bir proje olarak gösteriliyor

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Etnospor festivali konut hediyesi 2018 Haberi

Etnospor festivali konut hediyesi 2018

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından 9-13 Mayıs'ta 3'üncüsü gerçekleştirilecek olan Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ bu yıl sponsorlukta üçüncü yılları olduğunu belirtti. Karadağ şöyle konuştu:

1 MİLYON KATILIM

"Etnospor Kültür Festivali'nde ilk yıldan itibaren beklenenin üzerinde bir başarı yakaladık. Geçtiğimiz yıl yüksek, 1 milyona ulaşan bir katılım gördük. Bu yıl Borsa İstanbul açısından ustalık dönemi olacak. Etkinliklerde sermaye piyasalarını, kurumumuzun ürünlerini derinleştirmeye fırsat olacak. Hükümetimizin önceliği İstanbul'u bir finans merkezi yapmak. Etnospor'a baktığımızda, geçmişin ihtişamını geleneksel spor dallarında nasıl günümüze taşıyoruz ve oradaki güzellikleri yakalıyorsak, İstanbul'un da finans ve ticaret tarafında tarihin tüm dönemlerinde merkez olduğunu görüyoruz."

KONUTLARIN BİR KISMI HEDİYE EDİLECEK


Bu yıl etkinliğe çok daha aktif katılacaklarını söyleyen Karadağ, inovatif ürünlerle bu yıl katılımcılara...