19 / 04 / 2024

ETS Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy

ETS Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy

Turist sayısını artırmak ve de gelen turistlerin daha kolay konaklayacak yer bulmaları adına otel haline getirilen evlerin sayısı gün geçtikçe artıyor...

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Jolly Tur 2015 yılında yüzde 25 büyüme hedefliyor!

Jolly Tur'un 320 acentesi Kıbrıs 'ta bir araya geldi. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, yeni ofis ve bayiliklerin yatırım planları arasında olduğunu söyledi.

ETS Tur şehir otelciliğinde yüzde 300 büyüyecek!

İç pazarda yüzde 56 paya sahip olan ETS Tur, 2015'e hızlı giriyor. Bu yıl satışlarını yüzde 15 artırmayı planlayan şirket, şehir otelciliğinde de yüzde 300 büyümeyi hedefliyor.

Anı Tur 30. yılını Madrid'te kutladı!

BU yıl 30’uncu yaşını Madrid’te kutlayan Anı Tur’un organizasyonuna Türkiye’den 190 kişi katıldı. Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal organizasyonda konuşma yaptı..

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu!

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu. 2015 erken rezervasyon dönemini Burcu Esmersoy’un reklam yüzü olduğu ‘Tatil Yağmuru Yarışması’ ile başlatan Etstur, yüzde 45 indirim sunuyor.

ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek: 2015 Türk turistin yılı olacak!

2015'ten de bir hayli umutlu olduklarını söyleyen ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, "2015 Türklerin yılı olacak" dedi. 2014'te hedefler büyük ölçüde yakalanırken 2015'te de aynı yüksek performans bekleniyor.

Kuştur Kuşadası Turizm yönetim kurulu kararını açıkladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş turizm yönetim kurulu kararını açıkladı.

Davut Selçuki Kuştur Kuşadası Turizm Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Davut Selçuki Kuştur Kuşadası Turizm Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Boğaziçi Yönetim A.Ş. site yönetimi hizmetleri nelerdir?

Toplu konut yönetimi ve site yönetimi alanında özellikle TOKİ, KİPTAŞ konutları ile birlikte inşaat firmalarının çok konutlu sitelerini yöneten şirkettir. Boğaziçi Yönetim A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olarak 1997’de kurulmuştur.

SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik: Yabancıya konut satışının önü açılmalı!

SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yaptığı konuşmada Avrupa'da bazı ülkelerin yabancılara konut satışından önemli gelir elde ettiklerine işaret ederek, Türkiye'de de yabancıya konut satışını önemsediklerini söyledi

ETS Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy Haberi

ETS Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy
ETS Tur'un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, 2013 yılının sektör açısından tahminlerin üzerinde iyi geçeceğini açıkladı. Mehmet Ersoy sözlerine "Türkiye satışları geçer yılın çok üzerinde, yurtdışına yönelik internetten ev ve oda kiralama işi büyüyor. Evlerini otel haline getirip internetten müşteri bulan bile var" şeklinde devam...