26 / 04 / 2024

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!


Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.




Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında kuruldu. 


Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; AVM, konsept proje, havalimanı vb. yerlerde bulunan bağımsız bölümleri, ortak alanları ve tüm kiralanabilir alanları inşa etmek, kiralamak, bu alanları bizzat işletmek ya da alt kiraya vermek, yönetim esaslarını belirlemek, yönetim, gıda işletmeciliği ve danışmanlık hizmetleri sunmak ve sair ticarihakları kiralamak, almak ya da satmak, buraların işletilmesini üstlenmek, Özelleştirme, Yap-İşlet-Devret modelleri ile yaptırılacak bu ve benzeri işlerin yapılacak ihalelerine iştirak etmek başta olmak üzere, bu konularda etüd proje,tahlil,tecrübe yapı tesis montaj işlerinde müşavirlik ve müteahhitlik hizmetlerini gerçekleştirmek ve sunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Adres; Tayakadın Mahallesi Ulubatlı Hasan Cad.No:255 Arnavutköy 


Geri Dön