23 / 04 / 2024

ETÜ TED Ankara Kolejliler Spor Salonu

ETÜ TED Ankara Kolejliler Spor Salonu

TED Ankara Kolejliler Kulüp başkanı Önder Bülbüloğlu: "Spor okulumuz 17 Haziran'da açılacak. Öğrencilerin sporun çeşitli branşlarıyla tanışmasını amaçlıyoruz" dedi...

Ramazan ayı için kırmızı ette fiyatlar sabitlendi! Artık Ankara'da da tek fiyat uygulanacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) arasında yapılan protokol çerçevesinde Ankara'da da kırmızı et fiyatları resmen sabitlendi. İşte sabit fiyatlar...

Emekliler İstanbul'da yaşamamalı mı?

TED Ankara Mezunu ve eğitmen Dr. Kıvılcım Kayabalı, X sosyal medya hesabından emeklilerin İstanbul'da yaşaması ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Kayabalı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

Dana kıyma 20 TL daha zamlandı!  Kasaplara da ucuz et verilsin talebi...

Et fiyatlarını kontrol etmek amacıyla Et ve Süt Kurumu, İstanbul’un ardından Ankara’daki perakendecilere de ucuz karkas et vermeye başladı. TESK’ten ise kasaplara da ucuz karkas et sağlanması çağrısı geldi.

Ankara’da et fiyatları sabitledi: Kıyma 190 TL, kuşbaşı 210 TL...

Et ve Süt Kurumu (ESK), Ankara'da perakende satış amacıyla sabit fiyatla et teminine başladığını duyurdu. Bu kapsamda,  Ankara'da 190 liradan kıyma ve 210 liradan kuşbaşı satılacak.

Et fiyatlarına indirim mi geliyor? Uzmanlardan çarpıcı yorumlar geldi

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü olan Mustafa Kayhan, Ankara'daki marketlere gereksinim duydukları miktarda karkas et temin edeceklerini ifade etti. İşte detaylar...

Et fiyatları çıldırdı, kasaplar isyan etti: Zammı biz yapmıyoruz!

Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, kırmızı et fiyatlarında iki ay içerisinde yüzde 100'lük artışın müşterileri olumsuz etkilediğini belirterek, "Et fiyatlarını kasapların artırdığı düşünülüyor ama yapılan zamlar bizim de zararımıza” dedi.

Et fiyatları rekora gidiyor! Yetkililer uyardı.. Önlem alın!

Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, kırmızı et ücretlerinde iki ayda yaşanan  yaklaşık yüzde 100'lük yükselişin kasapları ve müşterileri negatif etkilediğini söyledi.

Neşet Ertaş konakladığı Rençber Han yıkılma tehlikesi altında!

Ankara Altındağ'da bulunan ve halk sanatçısı Neşet Ertaş'ın konakladığı Rençber Han, görenlerin yüreğini burkuyor. Mahalle sakinleri konağın virane haline geldiğini dile getiriyor.

Ankara'daki tarihi konak yıkılma tehlikesi altında!

Ankara'da Mangal Et Lokantası’nın bulunduğu tarihi konak kaderine terk edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Tekeci söz konusu konağın akıbetini kaleme aldı. 

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki binasına aylık 293 bin TL kira ödüyor!

Et ve Süt Kurumu, başkent Ankara’nın Çukurambar semtinde yer alan 15 katlı binasına, ayda 293 bin lira kira ödüyor. 10 senedir aynı binada kiracı olan olan ESK, bu süre içinde milyonlarca TL ödedi.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

Ankara Şule Çet Parkı açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mayıs 2018'de cinayete kurban giden Şule Çet'in anısına yapılan ve Şule Çet'in ismini taşıyan parkı törenle hizmete açtı.

TOKİ Ankara'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

ETÜ TED Ankara Kolejliler Spor Salonu Haberi

ETÜ TED Ankara Kolejliler Spor Salonu

TED Ankara Kolejliler Yaz Spor Okulu, 17 Haziran Pazartesi günü kapılarını açacak.


Kulüpten yapılan açıklamaya göre, TED Ankara Kolejliler Yaz Spor Okulu, 17 Haziran'dan itibaren basketbol, voleybol, yüzme, tenis, masa tenisi, satranç, salon futbolu ve cimnastik branşlarında 5-14 yaş arasındaki öğrencilere spor yapma imkanı sunacak. TOBB-ETÜ TED Ankara Kolejliler Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek yaz okulunda öğrenciler, ayrıca resim kursuna da katılabilecek.  


Açıklamada görüşlerine yer verilen TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Önder Bülbüloğlu ise spora erken yaşlarda başlamanın önemini vurgulayarak, "Yaz spor okulumuzun amacı, öğrencilerin sosyal bir çevre edinmesinin yanı sıra sporun çeşitli branşlarıyla tanışmalarını da sağlamaktır. Tecrübeli kadromuzla çocuklarımızın yaz tatili boyunca eğlenceli, aynı zamanda eğitici günler geçirmelerini istiyoruz" ifadesini...