26 / 04 / 2024

Eurokey Invest Almanya

Eurokey Invest Almanya

Mesan Kilit’in kurucuları olan Mertöz ailesi, Almanya'nın Freiburg kentinde inşasına start verdikleri Eurokey Invest markasıyla Türk üreticisine Avrupa’nın kapılarını açmayı planlıyor. Eurokey Invest’te, şirketlere ihracat için gereksinim duyulan her destek sunulacak. 

Mesan Kilit, Almanya'da ofis ve depo alanları inşa ediyor!

Mesan Kilit’in kurucuları olan Mertöz ailesi, Almanya'nın Freiburg kentinde inşasına start verdikleri Eurokey Invest markasıyla Türk üreticisine Avrupa’nın kapılarını açmayı planlıyor. Eurokey Invest’te, şirketlere ihracat için gereksinim duyulan her destek sunulacak. 

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 0,7 arttı!

Almanya'da sanayi üretimi beklentinin altında arttı. Ekimde aylık yüzde 0,2 artan sanayi üretimi, piyasa beklentilerini karşılayamadı. Söz konusu dönemde enerji üretimi yüzde 5,9 geriledi, inşaat üretimi ise yüzde 0,7 artış kaydetti.

Almanya'da inşaat iş ortamı endeksi Kasım'da arttı!

Alman Ekonomi Araştırma Enstitüsü (Ifo), kasım ayı İş Anketi sonuçlarına ilişkin bir rapor yayımladı. İnşaat iş ortamı endeksi Almanya'nın birleşmesinden bu yana en yüksek seviyeye çıktı.

Almanya'da inşaat sektöründe istihdam yüzde 0,3 geriledi!

Almanya'da bu yılın üçüncü çeyreğinde yıllık bazdaki istihdam artışı, geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla yüzde 0,3 artarken, inşaat sektöründe istihdam yüzde 0,3, tarım, ormancılık ve balıkçılık sektörlerindeki istihdam da yüzde 2,6 geriledi.

İzmir'deki Almanya Başkonsolosluk binası satışa çıkıyor!

İhaleyle satılacak Kordon'daki tarihi yapı için asgari teklif bedeli 3,2 milyon avro olacak Almanya'nın İzmir'deki tarihi başkonsolosluk binası için satış kararı alındı.

ERSA Mobilya’nın Wall dolabı Almanya’dan ödülle döndü!

ERSA Mobilya’nın çalışma alanları,ofisler, kamu kurumları ve yurtlarda kullanılan metal dolapları yeniden yorumlayarak ürettiği, tasarımcı Aykut Erol imzalı “Wall” dolabı Almanya’dan ödülle döndü.

Almanya'da şirketlerin istihdam eğilimi yükseldi!

Almanya'da "Ifo İstihdam Barometresi", ekimde 109,1 puana çıkarak 2012 yılının Ocak ayından bu yana en yüksek seviyeye yükseldi.

ERSA Mobilya, Almanya’dan ödülle döndü!

Mobilya sektörüne yön veren tasarımlarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün sahibi olan ERSA Mobilya, ofislere estetik ve yarı şeffaf paravan çözümü sunan Şule Koç tasarımı GEO ürünüyle Almanya’dan ödülle döndü.

Designnobis tasarım ekibi Almanya'dan ödül aldı!

ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Gürsu başkanlığındaki "Designnobis" tasarım ekibi, projeleriyle Almanya'da düzenlenen tasarım yarışmasında 3 ödüle layık görüldü.

Almanya'da şirketlerin istihdam eğilimi arttı!

Almanya'da "Ifo İstihdam Barometresi", Ekim'de 109,1 puana çıkarak 2012 yılının Ocak ayından bu yana en yüksek seviyeye yükseldi.

Almanya Ransbach-Baumbach Camisi açıldı!

Almanya'da Mainz bölgesinde faaliyet göstermekte olan 2012 yılının Haziran ayında temeli atılan Ransbach-Baumbach DİTİB Yeni Camisi törenle ibadete açıldı.

Bosch Almanya'da Ar-Ge merkezi açtı!

Almanya'nın Renningen şehrinde 310 milyon euro yatırım yaparak bin 700 yaratıcı beyni bir araya getiren Bosch'un Ar-Ge merkezini Almanya Başbakanı Angela Merkel açtı.

ÇTSO üyelerini Almanya'ya götürdü!

ÇTSO, Yapı ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini 9-11 Ekini 2015 tarihleri arasında Almanya-Hannover'e götürdü.

Eurokey Invest Almanya Haberi

Eurokey Invest Almanya

Mesan Kilit’in kurucuları olan Mertöz ailesi, Almanya'nın Freiburg kentinde inşasına start verdikleri Eurokey Invest şirketiyle Türk üreticisine Avrupa’nın kapılarını açmayı planlıyor. Dünya Gazetesi'nden İmam Güneş'in haberine göre; ofis ve depo alanlarına yer verilecek olan Eurokey Invest’te, şirketlere ihracat için gereksinim duyulan her destek sunulacak. 

Güvenlik kilitleri alanında 90’ın üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren Mesan Kilit’i, İngilizlere satan Mertöz Ailesi, RSM Grubu ismiyle yeni yatırımlarını hızlandırdı. Eurokey Invest markasıyla Almanya’da inşaata start veren şirket, Türk ihracatçısının Avrupa’ya açılan kapısı haline gelecek. 

Mesan markasına katkıda bulunmayı sürdüren Mertöz ailesi, bir taraftan da yeni yatırımları için hazırlıklarını hızlandırıyor.

İhracatta karşılaştıkları zorlukları göz önünde bulundurarak, bu zorluklar için stratejiler hazırlayan Mertöz Ailesi, yeni yapılanmalarını RSM Grubu ismiyle gerçekleştirilecek. İnşaat alanında da deneyimi olan aile, Almanya’nın Freiburg kentinde...