23 / 04 / 2024

European Quality Academy

European Quality Academy

European Quality Academy tarafından düzenlenen 2012 yılı Avrupa Birliği Kalite Ödülü’nü bu yıl Akıllı Ağaç Teknolojisi ile AG HOLZMANN aldı…

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mengü, Emrah Tırak ve Sercihan Şen ortaklığında kuruldu.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Academy Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa İsmail Atış tarafından kuruldu.

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Anton Pankın tarafından kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi kuruldu!

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?

Quality İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quality İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İmran tarafından kuruldu.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel ile ilgili gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

European Bina Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

European Bina Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çanak tarafından kuruldu.

European Quality Academy Haberi

European Quality Academy



Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden “Avrupa Birliği Kalite Ödülü” bu yıl Hollanda’nın Amsterdam kentinde düzenlenen zirvede sahiplerini buldu. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 22 firmanın ödül aldığı zirvede, European Quality Academy tarafından AG HOLZMANN’a 2 ödül birden verildi. AG HOLZMANN tarafından geliştirilen “Akıllı Ağaç Teknolojisi” 2012 yılı  ’’Europe Quality Awards’’  Ödülü’ne layık görüldü.



“AG HOLZMANN İLE AHŞAP PENCERE YENİDEN YORUMLANDI’’


AG HOLZMANN Türkiye Direktörü A.Kadir YILDIZ; “SMARTWOOD konsepti ile ahşap pencere yeniden yorumlandı. Amerikan Meşe, Meranti, Iroko Amerikan Çamı gibi ağaç türlerinin özenle işlenerek dış cephe bölümüne zenginleştirilmiş polimer uygulaması yapılması ile üretilen en uzun ömürlü ağaç pencereyi Türkiye’de satışa sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Hedefimiz, ağacın doğal ve sağlıklı yapısının yanı sıra Smartwood sistemlerinin yalıtım performansı ile Türkiye’de ısı yalıtımı denilince akla AG HOLZMANN...