16 / 04 / 2024

evim güzel evim ege bornova rezidansa nasıl gidilir

evim güzel evim ege bornova rezidansa nasıl gidilir

Ege Park yakınında inşa edilen Bornova Avm Rezidans projesinin teslimleri Haziran 2014'te gerçekleşecek

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Dünya genelinde en güzel havalimanları seyahat otoriteleriyle yapılan anketlerle ve  mimar ve mühendislerinin öncülük ettiği sivil toplum kuruluşlarının deneyimli jürileri tarafından seçiliyor. Peki, Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Pakyong Havaalanı dünyanın en güzel havaalanı olabilir mi?

Hindistan Başbakanı Narendra Modi tarafından Pazartesi günü açılan ülkenin 100'ncü havaalanı olma özelliğine sahip olan Pakyong Havaalanı kimilerine göre aynı zamanda dünyanın en güzel havaalanı...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye tarihi ertelendi!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın 26 Haziran’da boşaltılmasına ilişkin karardan son dönüldü...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye kararına tepki!

İstanbul Beşiktaş’taki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın, 26 Haziran’da boşaltılacağıyla ilgili kararın ardından üniversiteye destek geldi. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne tahliye kararı!

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisini genişletmek için hemen yanıbaşındaki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na "Binadan 5 gün içerisinde oradan çıkın" diye talimat gitti.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

Villagio 50+ Rezidans Çeşme ile emekliliğiniz en güzel koyda başlıyor!

"Emekliliiniz Çeşme'de en güzel koyda başlıyor" sloganıyla tanıtılan Villagio 50+ Rezidans Çeşme, sakin bir yaşam sunuyor...

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, restorasyonunda sona gelinen Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’ndeki çalışmaları inceledi.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güzelşehir AVM'de bulunan 12 adet natamam işyerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Özdemir Erdoğan: Uluslararasında bizi temsil edecek güzel bir yapı!

Yeni AKM projesi kültür sanat dünyasından beğeni topladı. Sanatçı Özdemir Erdoğan yeni AKM projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Gerçekten uluslararası alanda bizi gururla temsil edecek güzel bir yapı." dedi

DKY Sahil: Hayat Sahilde Güzel!

DKY Sahi projesi "Hayat Sahilde Güzel" sloganıyla konut alıcılarını bekliyor. Deniz manzarasına hakim konumda yer alan DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor.

evim güzel evim ege bornova rezidansa nasıl gidilir Haberi

evim güzel evim ege bornova rezidansa nasıl gidilir


İzmir Bornova'da Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzasıyla 10 dönüm alan üzerinde yaşama geçirilen Ege Bornova Rezidans projesinde yer alan konut tipleri 4+1, 5+1 ve 5+2 olarak tasarlandı. 60 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor.



İzmir Ege Bornova Rezidans'ın fiyatları 850 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler kredi kullanabiliyor ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.


Ege Bornova Rezidans'a Alsancak yönünden gitmek isteyenler; Ankara Caddesi'ni takip ederek, Ege Üniversitesi kavşağından İzmir İstanbul yoluna girip, Cengizhan Caddesi'ne ulaşabilirler. Karşıyaka yönünden gitmek isteyenler ise; Çanakkale-Aliağa-Karşıyaka Çevreyolu'nu veya sahil yolunu kullanabilir.



Egebornovarezidans; Ege Park Bornova'ya, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne ve Ege Üniversitesi'ne yakın olarak inşa ediliyor.


İzmir Ege Bornova'da; restoran, tenis kortu, yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi...