25 / 04 / 2024

Ege Bornova Rezidans'a nasıl gidilir?

Ege Bornova Rezidans'a nasıl gidilir?

Firma: Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme

Proje: Ege Bornova Rezidans

Ege Park yakınında inşa edilen Bornova Avm Rezidans projesinin teslimleri Haziran 2014'te gerçekleşecek




İzmir Bornova'da  Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme  imzasıyla 10 dönüm alan üzerinde yaşama geçirilen  Ege Bornova Rezidans  projesinde yer alan konut tipleri 4+1, 5+1 ve 5+2 olarak tasarlandı. 60 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor.


Ege Bornova Rezidans a nasıl gidilir?


İzmir Ege Bornova Rezidans'ın fiyatları 850 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler kredi kullanabiliyor ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.


Ege Bornova Rezidans'a Alsancak yönünden gitmek isteyenler;  Ankara  Caddesi'ni takip ederek, Ege Üniversitesi kavşağından  İzmir  İstanbul yoluna girip, Cengizhan Caddesi'ne ulaşabilirler. Karşıyaka yönünden gitmek isteyenler ise; Çanakkale-Aliağa-Karşıyaka Çevreyolu'nu veya sahil yolunu kullanabilir.


Ege Bornova Rezidans a nasıl gidilir?


Egebornovarezidans; Ege Park Bornova'ya, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne ve Ege Üniversitesi'ne yakın olarak inşa ediliyor.


İzmir Ege Bornova'da; restoran, tenis kortu, yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi sosyal alanların dışında;  evcil hayvan oteli, transfer hizmetleri, çiçek siparişi, fax ve mesaj servisi,  şoförlü araç, gazete servisi, terzi,  kuru temizleme, posta, ev içi temizlik gibi hizmetler yer alıyor.


http://www.kavuklar.com.tr

Telefon: 0232 435 46 46

Ceren YÖRÜK


projeye sor



Geri Dön