20 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ iletişim

Evim Yüksekdağ iletişim

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Evim Yüksekdağ: 2+1'ler 245 bin TL'ye!

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Evim Yüksekdağ'da 3+1 daireler 360 bin TL'ye!

EvimYüksekdağ, lansman öncesi satış fiyatlarıyla fark yaratıyor. 2+1 dairelere 245.000 TL., 3+1 dairelere ise 360.000 TL.’den başlayan fiyatlar ve 50 AY , “0 faizli” ödeme seçeneği ile sahip olabilirsiniz.

Evim Yüksekdağ'da 3+1'ler 360 bin liraya!

‘’Hayatın içinde bir aile projesi ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta..

Evim Yüksekdağ'da fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor!

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Evim Yüksekdağ'da 50 ay 0 faizli ödeme seçeneği!

Farklı alanlardaki mimarların tecrübelerinin uyum içerisinde bir araya getirildiği Evim Yüksekdağ projesinde; 7.000 metrekare peyzaj alanı, kapalı yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, Türk hamamı gibi sosyal alanlar mevcut.

Evim Yüksekdağ'da 360 bin TL'ye 3+1!

Hayatın içinde bir aile projesi ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta.

Esenyurt Evim Yüksekdağ'da 2+1 daireler 245 bin TL'ye!

Evim Yüksekdağ’ da 2+1 daireler 90 - 123 metrekare, 3+1 daireler ise 142 - 148 metrekare aralığında büyüklüğe sahip, ayrıca yine 2+1 ve 3+1 olmak üzere verandalı ve bahçe kullanımlı dairelerde bulunuyor.

Yeşilkent Evim Yüksekdağ teslimleri!

Yeşilkent Evim Yüksekdağ teslimleri 2018 yılı Haziran ayında yapılacak. Toplam 363 daire ve 9 dükkandan oluşan proje 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ Residence fiyatları!

Esenyurt Evim Yüksekdağ Residence fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Arsa alanı 11 bin metrekareden oluşan projede 50 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Evim Yüksekdağ Evleri ödeme seçenekleri!

Konuma göre Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde yer alan proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Evim Yüksekdağ Evleri ödeme seçenekleri kapsamında lansmana özel yüzde 35 peşinat sağlanıyor.

Evim Yüksekdağ teslimleri ne zaman?

Evim Yüksekdağ Rezidans'ta daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede konut ve ticari birimler bulunuyor. Peki Evim Yüksekdağ teslimleri ne zaman?

Evim Yüksekdağ ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta yer alan proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzasına sahip. Peki Esenyurt Evim Yüksekdağ ne zaman teslim?

Evim Yüksekdağ iletişim!

Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede 50 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ ev fiyatları!

Esenyurt Evim Yüksekdağ ev fiyatları 225 bin liradan başlıyor. Evim Yüksekdağ Esenyurt projesinde 363 daire ve 9 dükkan yer alıyor...

İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon'un merkez nakli yapıldı!

İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. Ve Tic. Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. Ve Tic. Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ataşehir’de yapıldı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Bereket Evim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayş ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bereket Evim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayş ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nurullah Mücahitoğlu tarafından kuruldu.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sancaktepe Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi!

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.imzasını taşıyan proje Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. 

Esenyurt Evim Yüksekdağ 2018 fiyatları!

Esenyurt Evim Yüksekdağ 2018 fiyatları peşinde 315 bin TL'den başlıyor. Proje 20 katlı iki blok ve 21 katlı bir blok olarak yükseliyor...

Evim Yüksekdağ'da peşinat yok! Haziran'da teslim!

Evim Yüksekdağ projesi ,'Beylikdüzü'nün gerçek aile projesi' olarak tanıtılıyor. Projede peşinat vermeden Haziran ayında taşınabiliyor ve ödemelere taşınınca başlayabiliyorsunuz...

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü fiyat listesi!

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü fiyat listesi 350 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Evim Yüksekdağ fiyatları 315 bin TL'den başlıyor!

Evim Yüksekdağ projesinde peşinat ödemeden Haziran ayında konutunuza taşınabiliyorsunuz. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan projede güncel fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor...

Evim Yüksekdağ iletişim Haberi

Evim Yüksekdağ iletişim

Evim Yüksekdağ, firmanın kendisine ait olan Esenyurt’un en değerli arsalarından birinde, Nazım Hikmet Bulvarı üstünde gözde lokasyonu ile trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.


Hayatın içinde ‘’BİR AİLE PROJESİ ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta. 1+1 daire planının yer almadığı, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan projedeki toplam konut sayısı ise 363 adet. Ayrıca projenin temel ihtiyaçlarına cevap verebilecek toplam 2.000 metrekare alana sahip 9 adet ticari ünitede bulunmakta. Evim Yüksekdağ, estetik mimarisi ile Esenyurt’ta yıldızlaşırken, 

iç mimarisi ile de yaşam alanınızı, doğal alanınıza dönüştürecek.


Evim Yüksekdağ’da, yaşamayı seveceksiniz...

Ana cadde üzerinde yer alan...