26 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ ödemeleri

Evim Yüksekdağ ödemeleri

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.imzasını taşıyan proje Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. 

Evim Yüksekdağ'da 360 bin TL'ye 3+1!

Hayatın içinde bir aile projesi ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta.

Evim Yüksekdağ projesi nerede?

Evim Yüksekdağ projesi nerede? Evim Yüksekdağ projesi, Esenyurt'ta Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde, Innovia 2 Evleri'nin yanında, İnnovia 3 projesinin karşısında, İhsan Nakipoğlu İmam Hatip Lisesi'nin önünde yer alıyor.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Aile Bakanlığı 4.337 TL ödeyecek. Hemen alın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara yönelik ödemeleri tam gaz devam ediyor. Bakanlık tarafından 4 bin 337 TL tutarında ciddi bir miktar da ödenecek. İşte tutarın detayları...

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Ev hanımlarına bu kadar ödeme yapılacak. Önce bakın

Ev hanımları, artan enflasyonun ardından kendilerine yönelik ödemeleri daha çok araştırmaya başladı. İşte ev kadınlarına yapılacak ödemenin detayları...

Aile Bakanlığının 2023 yılı ödemeleri peş peşe açıklandı! Hesaplara tek tek yatırılan bu paraları sakın kaçırmayın!

Aile Bakanlığının 2023 yılı ödemeleri peş peşe açıklandı... Hesaplara tek tek yatırılan bu paraları sakın kaçırmayın...

Milyonlarca tapu sahibi aman dikkat! 2023 yılı ödemeleri için geri sayım başladı, bunu yapmayan yandı!

Milyonlarca tapu sahibi aman dikkat... 2023 yılı ödemeleri için geri sayım başladı, bunu yapmayan yandı...

Evi, iş yeri ve arsası olanlar dikkat! Ödediğiniz o paraları geri alabilirsiniz!

Emlak vergisinin 2022 yılı ödemeleri 1 Mart 2022'de başladı. Emlak vergisinden muaf olmasına rağmen ödemelerini yapan birçok kişi bulunuyor. Peki kimler emlak vergisinden muaf sayılıyor? Muaf olanlar ödeme yaparsa geri alabilir mi? Belediyeler talebi onaylamazsa ne olur? İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte ön talep toplanan Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Evim Yüksekdağ ödemeleri Haberi

Evim Yüksekdağ ödemeleri

İstanbul Yeşilkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. Daire alanları 91 metrekare ile 171 metrekare arasında değişiyor. 


363 konut ve 9 adet dükkandan meydana gelen Evim Yüksekdağ projesi 20 katlı iki blok ve 21 katlı bir blok olarak tasarlandı. 

Ticaret alanına 2 bin, peyzaj alanına 7 bin metrekare ayrılan proje 11 bin metrekare arsa alanına sahip. 
 
 

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi!

2+1 A    91 m2 350 bin TL - 395 bin TL  

2+1 B    123 m2 420 bin TL - 500 bin TL  

2+1 C    119 m2 - 122 m2 440 bin TL - 510 bin TL  

2+1 D    114 m2 - 116 m2 430 bin TL - 505 bin TL  

3+1...