18 / 04 / 2024

evimiz kocaeli 30 taksit kampanyası

evimiz kocaeli 30 taksit kampanyası

70 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketleri arasında yer alan Pekdemir İnşaat’ın, 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesinin son etap daireleri için başlattığı kampanyada son günlere girildi...

Kocaeli'de ev satışları yüzde 30 azaldı!

Kocaeli'de Ağustos ayında konut satışları geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 30 azalarak  3 bin 416 olarak kaydedildi. 

Kocaeli Şehir Hastanesi 30 Kasım'da açılacak!

Temeli 2015'te atılan Kocaeli Şehir Hastanesi için sevindiren haber geldi. Yapımı devam eden hastane 30 Kasım 2021'de hizmete açılacak. 

EBRD ve ICBC’den Kocaeli lojistik merkezine 30 milyon dolar kredi!

İki banka, Arkas Holding ve Alman lojistik firması Duisport ortaklığıyla Kocaeli’de kurulması planlanan uluslararası lojistik merkezi için 30 milyon dolarlık kredi verecek...

TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 kurası ne zaman? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 ödemeler nasıl? İşte TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Evimiz Kocaeli'de ödemeyi 10 yılda sıfır faizle yapın!

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz fırsatı!

Pekdemir İnşaat imzası taşıyan Evimiz Kocaeli'de yoğun ilgi gören kış kampanyası devam ediyor. Kampanyada yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Evimiz Kocaeli projesinde 10 yılda sıfır faiz imkanı!

Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

evimiz kocaeli 30 taksit kampanyası Haberi

evimiz kocaeli 30 taksit kampanyası

70 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketleri arasında yer alan Pekdemir İnşaat’ın, 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesinin son etap daireleri için başlattığı kampanyada son günlere girildi. Hem yatırım hem oturum amaçlı ev satın almak isteyenlerin büyük ilgisiyle karşılanan kampanya 31 Mayıs tarihinde sona eriyor.


Peşinatsız, faizsiz, vade farksız, 30 ay taksitle ev sahibi olma fırsatının sunulduğu kampanyada ayrıca, yüzde 0.99 sabit faiz oranlı banka kredisi imkanı da sağlanıyor. Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde 2+1 daireler 109 bin liradan, 3+1 daireler 148 bin liradan, 4+1 daireler ise 228 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.


Peşinatsız, faizsiz, 30 ay taksitle yaşam alanı

Pekdemir İnşaat’ın 70 yıllık deneyiminden süzülüp gelen proje, Pekdemir kalite ve güveninin ilk kez bu kadar ekonomik fiyatlarla satışa sunulduğu proje...