24 / 04 / 2024

evinizi daha lüks göstermenin yolları

evinizi daha lüks göstermenin yolları

Dekorasyonda yapacağınız birkaç ufak hileyle evinizi olduğundan daha zengin gösterebilirsiniz. Mobilya seçimi yapacaksanız, odanın renkleriyle kontrast bir uyum yakalayabilirsiniz. İşte İşte evinizi daha lüks gösterecek dekorasyon fikirleri....

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Lüks ve Konfor tek bünyede ortaya çıktı! Premium elektrikli sedan arayanlar BMW İ7 tam size göre! 

i7'nin tek bir şarjla 300 millik bir menzile sahip ki bu büyük bir lüks sedan için etkileyicidir. Bu, yeniden şarj etmek için durmanıza gerek kalmadan daha uzun mesafeler sürebileceğiniz anlamına gelir. Peki BMW İ7 17 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Ramazan ayı başlamadan fırlayan gıda fiyatları dar gelirlinin sofrasını daha da fakirleştirirken,  zengin bir iftar menüsü ile orucunu açmak isteyenlerin de  neredeyse 2 asgari ücreti gözden çıkarması gerekecek. Peki lüks iftar menülerinde neler var?

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Çocuğu olanlar hemen bakın, bu fırsat kaçmaz! Başvuran 1300 TL'yi kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Çocuğu olanlar hemen buraya bakın, böyle bir fırsatı bir daha bulamazsınız! Başvuran 1300 TL'yi kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz. Koşun siz de başvurun. İşte ayrıntılar...

Yabancıya konut satışı düzenlemesiyle lüks konut piyasası hareketlenecek!

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, yabancıya konut satışı düzenlemesiyle birlikte daha yüksel profilde yatırımcının Türkiye’ye geleceğini ve lüks konut piyasasının hareketleneceğini dile getirdi.

Otomotiv sektöründe lüks talep patlaması! İşte en çok satan modeller

Otomotiv sektörü çip krizi ve artan enflasyon nedeniyle orta sınıf model araba satışlarında gerileme yaşadı. Fakir daha fakirleşirken zenginin daha zenginleştiği ortamda lüks sınıf arabalara ilgi arttı. Lüks sınıfta en çok satan model Audi oldu.

Lüks markalar bu sene hangi bölgeye akın ediyor?

Bodrum, pandemideki ikinci yazına daha donanımlı giriyor. Sosyetenin ‘Bodrum yerlisi’ olduğunu gören lüks markaların birbiri ardına butikler açtığı ilçede yeni mekan açılışları arttı...

Araplar lüks villa, Ruslar sade konut tercih ediyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, Arap ülkesi vatandaşlarının daha çok lüks yapıları, Rusların ise daha mütevazi konutları tercih ettiğini belirtti...

Konutta lüks üretimde frene basılacak!

2017'yi değerlendiren ve 2018 hedeflerini paylaşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "Müteahhitleri uyardık. Artık gereksiz lüks yapılmayacak, müsaade etmeyeceğiz. Mühendisliğe, mimari ve teknik kaliteye önem vereceğiz ama daha muhafazakar ve mütevazı projeler yapacağız." dedi.

Sadece 3 duvarı kalan evi lüks bir villaya çevirdi!

Ailesinin daha büyük bir evde yaşamasını isteyen İmgur kullanıcısı, BlacksmithSam ailesinden kalma 1800'lü yılların başında yapılmış olan binayı restore ettirmeye karar verdi. Sadece 3 duvarı kalmış evi bakın nasıl lüks villaya çevirdi.

Bursa'da lüks konut projeleriyle yaşam alanları güzelleşiyor!

Bursa'da inşaat sektörü hızla gelişmeye devam ederken yeni konutlar yükseliyor. Lüks konut projeleriyle insanların daha güzel mekanlardan yaşaması sağlanıyor.

evinizi daha lüks göstermenin yolları Haberi

evinizi daha lüks göstermenin yolları

Mobilya seçimi yapacaksanız, odanın renkleriyle kontrast bir uyum yakalayabilirsiniz. Duvarlarınızı açık renklere boyamak odanızı olduğundan daha büyük ve ferah gösterecektir. Bu şekilde her detay daha fazla parlayacaktır.

Eski dolaplarınızı zımparalayın ve cilalayın. Bu küçük bakım sayesinde odalarınızda büyük fark göreceksiniz.

Büyük tablolar tercih edin. Açık renk duvarlarınızda sergileyeceğiniz büyük ve zevkli tablolar, odalarınıza ayrı bir hava katacaktır.


Aydınlatmalarınız konusunda yardım alın. Evin görünümüne en büyük katkı şüphesiz aydınlatmadan gelecektir. Aydınlatma konusunda her odaya özel değişiklik yapmanız gerekebilir. Okuma bölümleri için ayrı, yatak odası için ayrı, salonunuz için ayrı tonlarda ve derecelerde aydınlatma kullanabilirsiniz.



Çıplak pencereler oldukça moda. Evinizin bulunduğu şerefiye ve sahip olduğu manzara uygunsa pencerelerinizi perdesiz de kullanabilirsiniz.




Eski objeleri ön plana çıkarmaktan korkmayın. Vintage modasına ayak uydurun. Anneannenizden kalan vazolar,...