29 / 03 / 2024

Evke Flex Office ödeme seçenekleri

Evke Flex Office ödeme seçenekleri

Ofis projeleri ile dikkati çeken Evke Grup'un lokomotif şirketi Evke Yapı, inşasına başladığı Evke Flex Office projesi ile farkındalık yaratmayı hedefliyor...

Evke Flex Office Eylül 2016' da iş hayatına yeni kapı açacak!

Evke Yapı imzasıyla hayata geçen Evke Flex Office projesinin temelleri 13 Aralık 2014 tarihinde atılmıştı Projede 17'si dükkan, 77'si ofis olmak üzere 94 bağımsız birimden oluşuyor. Evke Flex Office Eylül 2016' da iş hayatına yeni kapı açacak.

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Flex Office'de daire sahiplerine evleriyle iş yerleri aynı ortamda sunuluyor. Projede 321 ünite bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Flex Office Dumankaya kampanya!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Flex Office projesinde fırsatlar devam ediyor. İşte, Flex Office Dumankaya kampanya detayları...

Bahçeşehir Flex Office kampanyası!

Bahçeşehir Flex Office kampanyası devam ediyor. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede anahtar teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya'nın fifti fifti modeli büyük ilgi gördü!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık" dedi

Dumankaya'nın fifti- fifti kampanyası ilgi görüyor!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık.

Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

Dumankaya Miks, Dumankaya Hi-Fit ve Flex Office projelerinde geçerli olacak Dumankaya fifti fifti kampanyası 10 yıl süreyle getiri destek ödemesi sağlıyor. Peki Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

Dumankaya inşaat yeni finansman modeli Fifti- Fifti'yi tanıttı!

Fifti-Fifti Modeli, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir, Miks projelerindeki toplam son 300 konut için geçerli olacak.Dumankaya İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara sunduğu yeni finansman modeli “Fifti- Fifti”yi tanıttı.

Dumankaya fifti fifti kampanya detayları!

Dumankaya Hi-Fit, Dumankaya Miks ve Flex Office projelerinde geçerli olacak Dumankaya fifti fifti kampanyası başladı. Kampanya kapsamında 120 ay vadeli kredi kullanılabiliyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanya detayları...

Evke Flex Office ödeme seçenekleri Haberi

Evke Flex Office ödeme seçenekleri

Evke Yapı, inşasına başladığı Evke Flex Office projesi ile farkındalık yaratmayı hedefliyor. Ofis projeleri ile dikkati çeken Evke Grup'un lokomotif şirketi Evke Yapı, inşasına başladığı Evke Flex Office projesi ile farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Evke Flex Office'in inşasına Aralık 2014'te başladıklarını söyleyen Evke Genel Koordinatörü Mimar Murat Evke, TSE Güvenli Yeşil Bina kriterleri göz önüne alınarak tasarlanan ve başvurusu yapılan projede cephede kırılmalar yaratılarak kuzey ışığının ön plana alındığını belirtti. Ofis kulesi ve bazasının dilatasyonlar ile ayrılarak depreme karşı yapının rijitliğinin artırıldığını vurgulayan Evke, "Daha önce uygulanmamış ve her katta farklı kat döşemeleri ile oluşturulan cephe estetiği de binanın farkındalık yaratma konusunda mimari anlamda iddialı olduğunu gösteriyor" dedi. 2016 Eylül'de teslimatını yapacakları Evke Flex Office'te şimdiden 12 adet ofisin satıldığının bilgisini...