19 / 04 / 2024

Evke Yapı Bursa projesi

Evke Yapı Bursa projesi

Ofis projelerinde iddialı firmalardan Evke Grup, 2014'te temelini attığı Evke Flex Office projesinde teslimata Eylül 2016'da başlamayı hedefliyor..

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

DownTown Bursa geliyor! Yeni proje!

Atış Yapı Bursa'da karma bir projeye imza atıyor.  DownTown Bursa projesinde residence, alışveriş alanları, ofis, otel ve müze bulunuyor. 

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Sur Yapı Bursa ve İstanbul'daki 3 projesinde teslimlere başladı!

Bölgelerine değer katan Bursa Nilüfer’de bulunan Marka Rezidans ve AVM, Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar 1. Etap ile Güneşli ’de yer alan Mirage Rezidans ve Çarşı projelerinde teslimler başlıyor. 

Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi!

Atış Yapı Bursa projesinde 800 - 900 daire olması planlanıyor. Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi ne zaman?

Atış Yapı’dan Bursa’ya 800 konut! Yeni proje!

CNR Emlak 2017 Fuarı’na katılan Atış Yapı,  Bursa’da 800-900 konutluk yeni proje inşa edeceklerini duyurdu..

Yabancı gayrimenkul yatırımcısının Bursa'ya ilgisi arttı!

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı düzenlendi. Fuara katılan Mescioğlu İnşaat'ın sahibi Mimar Yavuz Murat Mescioğlu, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı!

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

Olea Armonia By Evke 2018'de teslim edilecek!

Evke Grup bünyesindeki Evke Yapı İnşaat'ın Bademli'deki Olea 43 Evleri'nin ikinci etabı olarak yeniden projelendirdiği ve Olea Armonia By Evke olarak adlandırdığı üst segment yeni konut projesinin temelinin atıldığını söyledi.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuarı Nisan 2017'de yapılacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile hazırlandığını belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Evke Yapı Bursa projesi Haberi

Evke Yapı Bursa projesi

Evke Grup; ofis projeleriyle öne çıkan Evke Yapı'nın yanı sıra Evak Gıda Restaurant ve Lojistik, Evkal Danışmanlık, El'ce Davet Tasarım ve Dijital Baskı ile Burgen Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi'yle geniş bir çerçevede faaliyet gösteriyor. Grup, ciro açısından her yıl ortalama yüzde 10 büyüyor. Grup, bünyesinde 100 kişiyi istihdam ediyor. Çalışanların 72'si Evke Yapı da bulunuyor. Evke Yapı, soıı projesi Evke Flex Office ile de iddialı. Yeşil bina konseptiyle inşa edilen Evke Flex Office projesinin temeli 2014'te atıldı. Grup teslimatlara ise Eylül 2016'da başlamayı planlıyor. 


İstanbul yolu üzerinde 5 bin 685 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Evke Flex Office, 3.8 metre yüksekliğindeki ofislerin kat planının da getirdiği esneklikle 50 metrekareden 820 metrekareye kadar planlanabiliyor. 4 bin 800 metrekare alan üzerinde 22...