28 / 03 / 2024

Evora Cadde satış

Evora Cadde satış

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora İstanbul'un ticari birimleri olan Evora Cadde teklif toplama ve açık artırma ile 12 Aralık'ta satılıyor...

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

Prime Sierra Cadde satışta! Yeni Proje

Dema Konut ve Kargın İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen proje satışa çıktı. Proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Evora İzmir satış ofisi!

Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otelden meydana gelen proje Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 

Alsancak Evora İzmir satış ofisi!

Alsancak Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1.090 bağımsız bölümden meydana gelen projede konutların yanı sıra ticari fonksiyonlar bulunuyor.

İdealist Cadde satılık daire!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi  ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzası ile Şile'de hayata geçirilen İdealist Cadde projesin toplamda 45 adet daireden meydana geliyor.

Sur Cadde satış ofisi!

Sur Cadde satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı projede teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

Maltepe Mesa Cadde satılık ev fiyatları!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile inşa edilen Mesa Cadde projesi 253 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri mevcut..

Maltepe Mesa Cadde satış ofisi!

Mesa Cadde projesinde 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje İstanbul Maltepe'de hayata geçirildi...

Maltepe Mesa Cadde satılık daire!

Toplam 253 daireden oluşan Mesa Cadde Konutları deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.  Maltepe Mesa Cadde satılık daire fiyatları 555 bin TL'den başlıyor.

Evora Denizli satılık dükkan!

Denizli Merkezefendi'de inşa edilen Evora Denizli projesi 1.500 konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Evora Denizli satılık dükkan fiyatları 495 bin 762 TL'den başlayarak değişiyor.

Park Residences Cadde satılık ev fiyatları!

Birleşik Gayrimenkul imzasıyla yükselen Park Residences Cadde projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Projede toplam 341 adet bulunuyor...

Evora Cadde satış Haberi

Evora Cadde satış

Tuzla'nın değişimine öncülük eden 4 bin 979 konut sağlık ve eğitim merkezleri ile ofis binalarından oluşan Evora İstanbul'daki ticari üniteler açık artırma ile satışa sunuluyor.


İstanbul'un parlayan yıldızı Tuzla'nın çehresini yansıtan Evora İstanbul tüm Anadolu Yakası'nı kapsayan potansiyel müşteri kitlesiyle yatırım fırsatını ayağınıza getiriyor. Evora İstanbul'da yer alan ticari ünitelere sahip olmak için 12 Aralık 2013 Perşembe günü saat 15.00'de Emlak Konut GYO Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek açık artırma sureti ile satışa çıkıyor.


Hepsi ticari birimlerden meydana gelen projede gayrimenkullerin bedeli KDV dahil 400 bin lira ile 18 milyon 900 bin lira arasında değişiyor. 



İhale ilanı için