26 / 04 / 2024

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklkığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Konya Temaşehir gayrimenkul yatırım fonu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO ve yüklenici Torkam İnşaat tarafından geliştirilen "Temaşehir Konya" projesindeki "42.Cadde" isimli ticari bölümlerin; Global Menkul Değerlerin kurmuş olduğu bir Gayrimenkul Yatırım Fonuna satılabilmesi ve yeterli şartların oluşması durumunda, ilgili fona Emlak Konut'un da yüzde 10,5 oranında katılabileceği konusunda taraflara iyi niyet mektubu verildi.

20 bin metrekarelik meydanın ve binlerce konutluk yaşam alanlarının yanı başında yer alan 42.Cadde'de 163 dükkan bulunuyor.

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz ve Yüklenici Torkam İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından  geliştirilen "Temaşehir Konya" projesindeki "42.Cadde" isimli ticari bölümlerin; Global Menkul Değerlerin kurmuş olduğu bir Gayrimenkul Yatırım Fonuna satılabilmesi ve yeterli şartların oluşması durumunda, ilgili fona Şirketimizin de % 10,5 oranında katılabileceği konusunda taraflara iyi niyet mektubu verilmiştir.

Adres: Yenice Mh. Çeçenistan Cd. Altgeçit Yanı - Meram / KONYA

Tel: 0332 322 75 75
Web: http://www.42cadde.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön