19 / 04 / 2024

torkam konya 42. cadde

torkam konya 42. cadde

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

O ilde fahiş kira artışı yapan 42 kişi hakkında soruşturma!

Konya'da, 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konut kira tutarlarında fahiş fiyat artışı yaptığı tespit edilmiş olan 42 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Konya Karatay'da 42.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 2 arsayı 42 milyon 300 bin TL bedelle satışa sundu.

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü 42 gayrimenkulü ihaleyle satıyor!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Karatay, Meram ve Selçuklu'da bulunan 42 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 31 Mayıs 2021 ile 2 Haziran 2021 günü gerçekleşecek.

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden satılık 42 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Konya ili, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 42 gayrimenkulü satıyor...

Konya'da 42.1 milyon TL'ye satılık 20 gayrimenkul!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya'da yer alan 20 adet gayrimenkulü 42 milyon 126 bin TL bedelle satışa çıkardı.

42. Cadde ticari üniteleri 13 Nisan’da satışta!

Temaşehir Konya projesinde ticari ünitelerin yer aldığı 42. Cadde dükkanları 13 Nisan’da satışa çıkıyor...

Emlak Konut, Temaşehir Konya'dan 39,3 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Torkam İnşaat tarafından inşa edilen Temaşehir Konya projesindeki 64 bağımsız bölümü KDV dahil 39 milyon 279 bin 963 TL bedelle satın aldı...

Konya Seha Vadi Evleri fiyatları!

Konya Seha Vadi Evleri fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Günde 42 TL'ye ev sahibi olunan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Seha Vadi Evleri'nde günde 42 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!

Seha Vadi Evleri'nde günde 42 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz. Fiyatların 178 bin 500 TL'den başladığı Seha Vadi Evleri, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'ne komşu konumda yükseliyor. 

42. Cadde Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

TORKAM 42. Cadde Gayrimenkul Yatırım Fonu toplantısı tanıtım toplantısı bugün gerçekleşti. İşte toplantı detayları...

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye 43.8 milyona sattı!

Seha İnşaat, Konya'da 43072 ada 4 parselde bulunan 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsasını 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı.

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye sattı!

İttifak Holding'in bağlı ortaklığı olan Seha İnşaat Konya'da 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsayı 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı. Söz konusu arsada 300 konut ve 15 bağımsız ticari bölümden oluşacak proje geliştirilecek.

torkam konya 42. cadde Haberi

torkam konya 42. cadde

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklkığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Konya Temaşehir gayrimenkul yatırım fonu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO ve yüklenici Torkam İnşaat tarafından geliştirilen "Temaşehir Konya" projesindeki "42.Cadde" isimli ticari bölümlerin; Global Menkul Değerlerin kurmuş olduğu bir Gayrimenkul Yatırım Fonuna satılabilmesi ve yeterli şartların oluşması durumunda, ilgili fona Emlak Konut'un da yüzde 10,5 oranında katılabileceği konusunda taraflara iyi niyet mektubu verildi.

20 bin metrekarelik meydanın ve binlerce konutluk yaşam alanlarının yanı başında yer alan 42.Cadde'de 163 dükkan bulunuyor.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz ve Yüklenici Torkam İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından  geliştirilen "Temaşehir Konya" projesindeki "42.Cadde" isimli ticari bölümlerin; Global Menkul Değerlerin kurmuş olduğu bir Gayrimenkul Yatırım Fonuna satılabilmesi ve yeterli şartların oluşması durumunda, ilgili fona Şirketimizin...