19 / 04 / 2024

Evora Denizli değerleme

Evora Denizli değerleme

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Evora Denizli 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Emlak Konut GYO Evora Denizli 60 ay, 0,99 vade farkı avantajı ile satışta!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Evora Denizli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutları E-ihale usulü ile satışa çıkardığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Evora İzmir'in değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Evora İzmir Projesi ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Evora Denizli'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı'nın Evora Denizli projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Evora Denizli'nin değeri ne kadar?

Evora Denizli'de anahtar teslimleri başladı!

Teknik Yapı tarafından Denizli'de hayata geçirilen Evora Denizli'nin ilk etabında anahtar teslimleri başladı 1.556 dairenin yer aldığı projede 520 daire teslim edildi. 

Evora Denizli 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Evora Denizli projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Evora İzmir yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İzmir Konak 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" Evora İzmir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Evora 2 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Tuzla 2. Etap 2. Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Evora-2" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Evora İzmir projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı...

Emlak Konut Evora Denizli kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Evora Denizli projesi için hazırlatılan kira değerleme raporu yayınlandı...

Evora İzmir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İzmir projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Evora İstanbul 2. Bölge 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İstanbul 2. Bölge projesi kapsamında 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Evora Denizli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora Denizli için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Evora Denizli değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Evora Denizli  projesi kapsamında bulunan bağımsız bölümler için hazırlanan raporu yayınladı.

Evora Denizli değerleme Haberi

Evora Denizli değerleme



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Evora Denizli  2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.


Kap Açıklaması:

Denizli Merkezefendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Evora Denizli" projemiz kapsamındaki Özel Eğitim Tesisi için hazırlatılan 2016 Yıl Sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu"ekte yer almaktadır.


Dosya için