24 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Evora İzmir'in değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Evora İzmir'in değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Evora İzmir Projesi ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)'ta  Evora İzmir Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 


İzmir İli, Konak İlçesi, Umurbey Mahallesi sınırları içerisindeki 8110 ada 1 nolu parsel, 8115 ada 3 nolu parsel ve 8115 ada 4 nolu parsellerin üzerinde yer alan  İzmir  Konak 1.Etap projesi Ege Mahallesi sınırlarında bulunuyor. Proje İzmir Limanı ve Alsancak Stadyumunun hemen güneyinde, Mürselpaşa Bulvarının kuzeyinde, Kültür Park (Fuar Alanı) ve Alsancak Garı ve tren yolunun doğusunda bulunuyor. 

Evora İzmir Projesi'ne ulaşım  Liman Caddesi, Şehirler Caddesi ve İşçiler Caddeleri kullanılarak sağlanıyor. Bölgede ve projenin yakın çevresinde, Alsancak Stadyumu, Allsancak Projesi, Alsancak Liman Tesisleri, Alsancak Garı gibi belirgin lokasyonlar bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Evora İzmir in değeri ne kadar? 

Evora İzmir 'in  mevcut durumuyla toplam değeri 461 milyon 095 bin TL olurken, projenin KDV dahil bedeli 544 milyon 092 bin TL olarak belirlendi. Projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO A.Ş. payına düşen değeri 375 milyon 388 bin TL, projenin tamamlanması halinde bugünkü değeri ise 1 milyar 954 milyon 491 bin  801 TL oldu. 

Evora İzmir 'in tamamlanması durumunda Emlak Konut GYO A.Ş. payına düşen Gelirlerin bugünkü değeri ise 684 milyon 072 bin 130 TL oldu.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:

"İzmir Konak 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili ‘Evora İzmir' projesi için hazırlatılan 2021 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Detaylar için tıklayın


Geri Dön