28 / 03 / 2024

Evora İstanbul Tuzla daire satışları devam mı

Evora İstanbul Tuzla daire satışları devam mı

Emlak Konut Tuzla Evora İstanbul evleri İstanbul’a yeni bir soluk, alıcılarına ise yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Tuzla Evora Evleri bu yönüyle cazip ödeme imkanlarına sahip.

Tuzla Evora İstanbul güncel ev fiyatları!

Tuzla Evora İstanbul güncel ev fiyatları 365 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Evora İstanbul Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Tuzla Evora Evleri 'nde 36 Ay 0 faiz fırsatı!

Tuzla'da 6 bölgeden oluşan dev bir yaşam alanı olarak inşa edilen Evora İstanbul'a hemen teslim dairelere cazip ödeme seçenekleri ile sahip olmak mümkün..

Tuzla Evora İstanbul adres bilgileri!

Toplam 4 bin 979 dairenin yer aldığı proje Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Tuzla Evora İstanbul adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa ediliyor.

Tuzla Evora İstanbul satılık daire fiyatları!

Toplam 300 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen Evora İstanbul projesi 4 bin 979 daireden oluyor. Tuzla Evora İstanbul satılık daire fiyatları 167 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Evora İstanbul Tuzla satılık ev!

Evora İstanbul Tuzla satılık ev fiyatları 167 bin TL'den başlıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 0,39 faizle 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Evora İstanbul Tuzla adres bilgileri!

Evora İstanbul Tuzla adres bilgileri kapsamında proje, Aydıntepe Mahallesi, Edebali Caddesi üzerinde yükseliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Tuzla Evora İstanbul Rezidans iletişim!

Tuzla Evora İstanbul Rezidans iletişim için 0216 392 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede daire fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor.

Evora İstanbul Tuzla adres!

Evora İstanbul Tuzla adres bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Evora İstanbul Konutları Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 4 bin 979 daire yer alıyor.

Evora İstanbul Tuzla satılık daire fiyatları!

Peşin alımlarda yüzde 12 indirim imkanı uygulanan Teknik Yapı Evleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Evora İstanbul Tuzla satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Tuzla Evora İstanbul Evleri ulaşım!

Tuzla Evora İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da 300 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Teknik Yapı imzası taşıyor.

Tuzla Evora İstanbul'da 3+1'ler 372 bin TL'ye!

Tuzla'da Teknik Yapı ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen dev yaşam alanı Evora İstanbul projesinde 36 ay vade farksız taksit avantajı devam ediyor.

Evora İstanbul güncel ödeme planı!

Teslimlerin hemen yapıldığı Evora İstanbul Tuzla'da satışlar devam ediyor. Projede 1+0'dan 4+1' kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. İşte Evora İstanbul güncel ödeme planı...

Teknik Yapı Evora İstanbul Tuzla satılık!

Teknik Yapı Evora İstanbul Tuzla satılık daire alanları 41 ile 168 metrekare arasında değişiyor. Projede 36 ay vade farksız taksit imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Evora İstanbul Tuzla daire satışları devam mı Haberi

Evora İstanbul Tuzla daire satışları devam mı

Emlak konut Evora İstanbul Evleri’nin pazarlamasını, açtığı Toki Emlak konut satış ofisinde gerçekleştiriyor. 60 bin TL ile hazır, bitmiş, havuzlu, kapalı otaparklı, lüks dairelere sahip olmak mümkün!


Tuzla Tersanelerinin yanıbaşında kurulan Evora İstanbul 4304 konut,44 blok,5 bölge, ticaret ve alışveriş bölgelerinden oluşuyor. Uygun fiyatlarına ve ödeme koşullarına rağmen standart daire kalıplarının dışına çıkarak, kullanıcılarına her yaşam tarzına uygun seçenekler ve mekânlar sunan Evora İstanbul Evleri 1+1’den 3+1 ‘e kadar alternatifleri ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Her dairede taşınmaya hazır ankastreli mutfak, klima ve gömme dolapları ile kullanıcılarına baştan sona rüya gibi bir yaşam alanı sağlıyor.


Her köşesine yeşilin ve mavinin hakim olduğu, konforu doğayla buluşturan mimari anlayışına sahip olan proje, Spor ve sosyal yaşam merkezleri, Basketbol, futbol, sahaları, Açık yüzme...