26 / 04 / 2024

evra group oto avm

evra group oto avm

Has Şirketler Grubu ve Evra Group imzasıyla Anadolu Yakası, Oto World Asya projesi ile ilk Oto AVM’sine kavuşuyor

Drive Check Group Otomotiv Oto Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Drive Check Group Otomotiv Oto Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Atıcı ve Nurullah Erdem ortaklığında kuruldu.

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Abdalaa Alhomsee tarafından kuruldu.

Demirkol Group İnşaat Oto Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol Group İnşaat Oto Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Demirkol tarafından kuruldu.

Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti!

International University of Sarajevo'da kurucu vakıf başkanı ve Evra Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti....

Kırcalar Group İnşaat Gıda Oto Emlak Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Kırcalar Group İnşaat Gıda Oto Emlak Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kırca ve Tekin Kırca tarafından kuruldu. 

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Konut yatırımının tam zamanı!

Evra Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda konut yatırımının tam zamanı olduğunu söyledi. İşte Hasan Topaloğlu ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Betül Akyürek Evra Group- Has Yapı Projeler Satış Müdürü oldu!

Daha önce birçok büyük projede satış müdürlüğü yapan Betül Akyürek Evra Group ve Has Yapı ortaklığı bünyesine Projeler Satış Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Maxad Group İç ve Dış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxad Group İç ve Dış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ali tarafından 30 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi, Tansel Caddesi, Cennet Oto Plaza'da kuruldu.

Statüpark Pendik'te anahtar teslim daireler! 215 bin TL!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group iş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park, Pendik'in merkezinde hemen teslim lüks daireler sunuyor. Projede yer alan daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta..

Statü Park'ta yaşam başladı!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group İş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park'ta yaşam başladı. Statü Park Konutları'nda sınırlı sayıda daire kaldı. Fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor.

evra group oto avm Haberi

evra group oto avm

Anadolu yakasının ilk oto AVM’si Oto World Asya, inşaat sektörünün iki deneyimli firması Has Şirketler Grubu ile Evra Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


10 Ekim Çarşamba günü düzenlenen basın toplantısında lanse edilen Oto World Asya’nın mağazaları toplantı sonrasında satışa sunuldu.


Projenin konumu, ulaşım açısından avantajlar sunması ve büyük yatırımların merkezini oluşturan bir bölge olması nedeniyle Pendik olarak belirlendi.


Has Şirketler Grubu ve Evra Group, Oto World Asya projesi için Sabiha Gökçen Havaalanı’nın karşısında, 333 metre TEM ve E-5 bağlantı yoluna cepheli arsayı özel  mülkiyetine  alarak inşa çalışmalarına başladı.


Has Şirketler Grubu Başkanı Ali Gedik ve Evra Group Başkanı Hasan Topaloğlu, Otomotiv sektöründe hizmet veren üretici, distribütör ve 2. el galeri sahiplerinin yer alacağı Oto World Asya projesi için sektörden olumlu görüş ve destek aldıklarını...