24 / 04 / 2024

evvel istanbul fiyatları

evvel istanbul fiyatları

Başakşehir’de evvel zaman değerlerine özlem duyanlar için mahalle yaşamının sıcaklığını sunmaya hazırlanan Evvel İstanbul, projede çalışan işçilerin uygun koşullarda çalışabilmeleri için onlara özel 3 katlı bir şantiye kurdu.

EVvel İstanbul'da Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen EVVel İstanbul projesinde 2-22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü'ne özel babalara yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor.

EVvel İstanbul'un örnek dairesi ziyarete açıldı!

Emlak Konut GYO İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile gerçekleşen Başakşehir EVvel İstanbul projesinin örnek dairesi ziyaretçilere açıldı.141 metrekarelik 3+ l'ler aydınlık ve tasarımıyla yoğun ilgi gördü.

Evvel İstanbul'da lansman fiyatları devam ediyor!

EMLAK Konut GYO, İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığında Başakşehir'de başlatılan Evvel İstanbul'da lansman fiyatları devam ediyor. Projede 678 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor.

Evvel İstanbul'da lansman fiyatları sürüyor!

Emlak Konut GYO ile intaya EYG İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirilen Evvel İstanbul'da 230 bin TL'den başlayan lansman fiyatları devam ediyor.

Evvel İstanbul'da mahalle konsepti yaşatılacak!

Başakşehir'de 'Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul'da fazlasıyla' sloganıyla geliştirilen Evvel İstanbul, sakinlerine mahalle yaşamını sunuyor. Proje "Koru Kahve" ve "Koru Çeşme" adıyla 2 mahalleden oluşacak.

Evvel İstanbul'da konutlar 209 bin liradan satışa çıktı!

Hasılat paylaşımı modeliyle Kayabaşı'nda inşa edilecek olan Evvel İstanbul'da konutlar 209 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Proje 678 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor.

Ömer Faruk Çelik: Evvel İstanbul 678 konutuyla orta sınıf için ideal bir proje!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, İntesve EYG Grup ortaklığında inşa edilen Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, 678 konuttan oluşan projenin orta sınıfa yönelik olduğunu söyledi.

Evvel İstanbul'da fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut hasılat önderliğinde İntaya, EYG ve İntes ortaklığı, İstanbul'un sağlam zeminine sahip Kayabaşı'nda Evvel İstanbul'u hayata geçirdi. 678 konut ve 10 ticari alandan oluşan proje, yaşlı ve engelli dostu bir mimariye sahip.

Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları!

700 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayaşehir bölgesinde yükseliyor. Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.

Evvel İstanbul'a komşu 700 konutluk yeni proje!

Bugün Four Seasons Otel'de gerçekleşen basın toplantısıyla tanıtımı yapılan Evvel İstanbul projesi satışa çıktı. Toplantıda görüşlerini bildiren EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik yeni projenin de müjdesini verdi...

Evvel İstanbul'da 209 bin TL'ye 1+1! Lansmanı yapıldı!

Emlak Konut, hasılat paylaşımı İntaya, EYG ve İntes ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçen EVvel İstanbul; evvel zamanın değerlerine özlem duyan herkese mahalle yaşamı sıcaklığı sunacak.

Evvel İstanbul Rezidans!

1.500 konuttan oluşan Evvel İstanbul Rezidans projesi ön satış süreci devam ediyor. Proje, "Evvelin değerleri, geleceğin konforuyla burada" sloganıyla yükseliyor. Evvel İstanbul projesinin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Evvel İstanbul ödeme koşulları!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzasıyla yükselen Evvel İstanbul Evleri "Evvelin değerleri, geleceğin konforuyla burada" sloganıyla hayata geçiriliyor. Evvel İstanbul ödeme koşulları haberimizin içinde bulunuyor.

Başakşehir Evvel İstanbul projesi tanıtımı 26 Kasım'da gerçekleşecek!

Emlak Konut GYO, İntaya, EYG Gayrimenkul Geliştirme ve İntes ortaklığında Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de geliştirilen “Evvel İstanbul” projesini tanıtmak amacıyla 26 Kasım Çarşamba günü toplanıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir Emlak Konut fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Evvel İstanbul projesi 11-29 katlı sekiz blokta 678 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Evvel İstanbul projesi de "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Evvel İstanbul Başakşehir Emlak Konut fiyatları 2017...

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları!

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları 2+1 dairelerde 449 bin liradan başlayarak değişiyor. Evvel İstanbul Evleri projesinde teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan satışa çıkıyor!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan açık artırma usulüyle 14 Mayıs'ta Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarılacak. İhaledeki dükkanları fiyatları 652 bin 542 TL'den başlıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'de fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor!

Toplamda 678 konuttan meydana gelen Evvel İstanbul projesi, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. Arsa alanı 35 bin 75 metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'de 325 bin TL'ye! 24 ay 0 faizle!

1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı konut seçeneklerinden meydana gelen Evvel İstanbul Başakşehir projesinde daire fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Evvel İstanbul'da 24 ay 0 faizle! 299 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 299 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Evvel İstanbul projesinde yapılan ödeme seçenekleri arasında 24 ay faiz uygulaması yapılıyor. Projede teslimler 2016 sonunda gerçekleştirilecek.

Evvel İstanbul'da 24 ay 0 faizle! 299 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 299 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul projesinde yer alan konutlar için 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler 2016 sonu yapılacak.

Başakşehir Evvel İstanbul'da 299 bin TL'ye! 24 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 299 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Evvel İstanbul projesi kapsamında yer alan konutlar için 24 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme seçenekleri yapılıyor.

Evvel İstanbul'un Anneler Günü indiriminde son gün!

Anneler Günü'ne özel yüzde 12 indirim uygulanan Evvel İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 251 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kampanya dün başladı bugün sona erecek...

Evvel İstanbul Başakşehir'de 251 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 251 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul Başakşehir projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Başakşehir Evvel İstanbul'da 24 ay 0 faizle! 251 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 251 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Evvel İstanbul projesinde yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor.

Evvel İstanbul projesinde fiyatlar 251 bin TL'den başlıyor! 24 ay 0 faizle!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Evvel İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 251 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'de 24 ay 0 faizle! 251 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 251 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için faizsiz vadelendirme seçenekleri sunuluyor. Projede teslimler 2016 sonunda gerçekleştirilecek.

evvel istanbul fiyatları Haberi

evvel istanbul fiyatları


Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de evvel zaman değerlerine özlem duyanlar için mahalle yaşamının sıcaklığını sunmaya hazırlanan Evvel İstanbul, projede çalışan işçilerin uygun koşullarda çalışabilmeleri için onlara özel 3 katlı bir şantiye kurdu.  Yaklaşık 1500 kişinin aynı anda konaklayıp, yemek ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabileceği şantiyede işçilerin rahat ve sağlıklı koşullarda konaklamaları için her detay düşünüldü. Şantiye yaklaşık 3000 m2 üzerine kuruldu. 2014 yılında başlayan Evvel İstanbul projesi endüstriyel konvansiyel kalıp sistemi ile inşa ediliyor.  Evvel İstanbul 3. Köprüden, 3. Havalimanı’na, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol projesine kadar dev projelere ev sahipliği yapan bölgenin merkezinde hayata geçiriliyor.  40 bin m2 alan üzerinde yükselen ve toplam 678 konut ve 10 ticari ünitenin yer aldığı...