29 / 03 / 2024

evviva nirvana satış ofisi

evviva nirvana satış ofisi

Evviva Nirvana satış ofisi telefon numarası 444 25 61 olarak belirlendi. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Casper’dan iki yeni ürün! Casper Nirvana 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin teknoloji markalarından Casper, kişisel kullanımlar için Casper Nirvana C500’ü ve kurumsal kesim için de Casper Nirvana C600’ü satışa çıkardığını duyurdu. 

Öniz Nirvana Susuz Konutları satılık daire!

ASM İnşaat'ın imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükselen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta. Peki projede ev fiyatları ne kadar? Evler ne zaman teslim edilecek? İşte Öniz Nirvana Susuz Konutları satılık daire fiyatları...

Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat!

Öniz Şirketler Grubu iştiraki olan ASM İnşaat'ın imzasıyla yükselen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta. Peki projede satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyat listesi...

Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta! Yeni proje!

ASM İnşaat'ın imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükselen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışa çıktı. Projede daire fiyatları 950 bin TL'den başlıyor...

Kurt Cobain'in yaşamına son verdiği ev satılıyor!

Nirvana'nın solisti Kurt Cobain'in Seattle'da bulunan evi satılıyor. 117 yaşındaki ev için 7.5 milyon dolar isteniyor.

Nirvana Güneşli satış ofisi!

Nirvana Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. UMT İnşaat tarafından Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis bulunuyor.

Kurt Cobain'in evi yeniden satışa çıktı!

Nirvana'nın vokali Kurt Cobain'in çocukken yaşadığı ev, yeniden satışa sunuldu. 1994'te henüz 27 yaşındayken intihar ederek yaşamına son veren ve hayranlarını büyük üzüntüye boğan ünlü sanatçının evi daha önce de satışa çıkarılmıştı.

Bulut İnşaat'ın Evviva Home projesinde hayat başladı!

Ortak yaşam alanları için tüm detayları düşünen Bulut İnşaat, evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Tapu teslimleri başlayan evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

Bulut İnşaat Evviva Home projesinde hayat başlıyor!

Hayatı kolaylaştıran konut projeleri ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi olan Bulut İnşaat, Evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

Bahçeşehir Evviva Nirvana ne zaman teslim?

Bulut İnşaat hayata geçirilen Bahçeşehir Evviva Nirvana ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Evviva Nirvana projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor...

Bahçeşehir Evviva Nirvana ödemeleri!

Bahçeşehir Evviva Nirvana ödemeleri kapsamında taksit seçenekleri uygulanıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Evviva Gümüş City satılık daire!

Evviva Gümüş City satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Evviva Gümüş City İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor...

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım!

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

evviva nirvana satış ofisi Haberi

evviva nirvana satış ofisi


Evviva Nirvana projesi İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Proje Bulut İnşaat imzası ile yükseliyor.


Evviva Nirvana satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Evviva Nirvana satış ofisi bilgilerine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Bahçeşehir Evviva Nirvana 678 adet daireden oluşuyor. Projedeki konutların büyüklükleri 50 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor.


Bulut İnşaat Evviva Nirvana konut fiyatları için 444 25 61 numaralı telefonu arayarak Evviva Nirvana satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Evviva Nirvana Bahçeşehir'in sosyal imkanları arasında fitness center, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark bulunuyor.


Konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanan Evviva Nirvana Bahçeşehir satış ofisi numarası 444 25 61 olarak belirlendi.


Bahçeşehir Evviva Nirvana adres:

Şahintepe Mahallesi Eski İstanbul Caddesi Bahçeşehir Başakşehir/İstanbul


Bahçeşehir Evviva...