26 / 04 / 2024

exen istanbul aylık ödeme

exen istanbul aylık ödeme

Exen İstanbul'da yoğun talep üzerine zamsız günler devam ediyor. Yakın zamanda yüzde 4 zam gelecek olan Exen İstanbul'da 0 faizle 100 ay vade yapılıyor...

İstanbul'un enflasyonu açıklandı: Yıllık bazda yüzde 72,73, aylık bazda yüzde 3,69 oldu! 

İstanbul'un enflasyonu aylık ve yıllık bazda açıklandı. İşte o son dakika rakamları...

İstanbul’da bir öğrencinin aylık masrafı asgari ücreti geçti

İstanbul Planlama Ajansı (İPA), Öğrenci Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını bildirdi. Buna göre İstanbul'da yaşayan bir öğrencinin maliyeti 12 bin 500 TL’yi geçti. Eylül 2023 değerlendirmelerine göre, İstanbul’da yaşayan bir üniversite öğrencisinin aylık ve yıllık masrafı araştırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık yeni ücretler

İstanbul servis ücretleri zammı belli oldu. Peki, İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık ücretler...

İstanbul'da aylık akbil ücreti ne kadar oldu? Öğrenci aylık akbil İstanbul'da kaç lira?

İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. Peki, İstanbul'da aylık akbil ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar...

İstanbul'da yaşamanın maliyeti aylık 40 bin liraya dayandı!

İPA'nın yayımladığı, 'İstanbul’da Yaşam Maliyeti Araştırması' verilerine göre, kentte dört kişilik bir ailenin aylık ortalama yaşam maliyeti 40 bin liraya dayandı. 

İstanbul'da aylık enflasyon yüzde 1,66 oldu: İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi yüzde 1,66 arttı! 

İTO tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Mayıs ayında İstanbul'da yıllık enflasyon yüzde 56,05, aylık enflasyon yüzde 1,66 olarak gerçekleşti.  

Bakan Kurum’dan müjde! İstanbul’da aylık 7 bin 500 lira taksitle ev alma imkanı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul Arnavutköy'de 13 bin konutluk bir proje başlattık. Orta gelirli vatandaşlarımız aylık 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecekler" dedi.

İşte İstanbul'da 4 kişilik bir ailenin aylık maliyeti! Bir bir hesaplandı! Bir ayda yüzde 90’a yakın zamlandı!

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre 4 kişilik bir hanenin aylık yaşam maliyeti yaklaşık 32 bin TL'ye çıkarken, temel ihtiyaç listesinde yer alan kalemlerin fiyatı geçen aya göre yüzde 86,14 yükseldi.

Büyükyalı İstanbul'un 3 aylık cirosu 139 milyon lira!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin 3 aylık cirosu 139 milyon lira...

Kordon İstanbul'da 10 bin TL peşinatla! Aylık 0.79 vade oranı!

Kordon İstanbul'da 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunuyor. Ege Yapı tarafından hayata geçirilen projede aylık yüzde 0.79 vade oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Lens İstanbul'da aylık 2 bin TL'den başlayan taksitler!

Lens İstanbul projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. Projede aylık 2 bin TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor...

İstanbul'da aylık oda kiralamak evden daha ucuz!

Turizm krizi İstanbul’daki otel fiyatlarına da yansıdı. Kentin en merkezi noktasında günlük 17 liraya bir otel odasında kalmak mümkün. 3 yıldızlı otellerde aylık oda kiralamak ev kiralamaktan ucuza mal oluyor

exen istanbul aylık ödeme Haberi

exen istanbul aylık ödeme

Sur Yapı'nın Çamlıca'da inşa ettiği Exen İstanbul'da 1038 konut bulunuyor. Rezidans bloğu ve yatay bloktan oluşan Exen İstanbul 155 bin metrekarelik alanda hayata geçiriliyor.


Exen İstanbul 44 katlı rezidans bloğunda 1+1 ve 2+1, 11-15 katlı yatay blokta ise 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. İlk etap satışlarının tamamlandığı Exen İstanbul'da 2. etap teslimleri Aralık 2012'de yapılıyor.