26 / 04 / 2024

EXP0 2016 Fuarı

EXP0 2016 Fuarı

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Antalya Expo Center'da düzenlenen EXPO 2016 Fuarını ziyaret ettiler.

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Gümüş Panorama Esenyurt'ta metrekaresi 3 bin 550 TL'den!

Gümüş Panorama projesi, CNR Emlak 2016 Fuarı'na tanıtıldı. Satışların başladığı Gümüş Panorama projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 550 TL'den başlıyor.

Alya Penta Ekim 2018'de teslim edilecek!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta'yı 17 Kasım'da CNR Emlak 2016 Fuarı'nda vitrine çıkarıyor.

Alya Penta projesi 17 Kasım'da satışta!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta’yı 17 Kasım’da CNR Emlak 2016 Fuarı’nda vitrine çıkarıyor. Az katlı bloklardan oluşan ve butik bir yaşam sunan proje, CNR Fuarı’na özel fiyatlarla satışa çıkacak.

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi!

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi. Şirketin geliştirdiği milli demiryolu teknolojileri InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda görücüye çıktı.

ISAF Fuarı 29 Eylül'de başlıyor!

Sektörün sabırsızlıkla beklediği, Marmara Tanıtım Fuarcılık’ın amiral gemisi olan ISAF Fuarları çok yakında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. ISAF Security Fuarı, IT Security Fuarı ve Smart Home Fuarı olarak üç ana başlık altında 29 Eylül-2 Ekim, 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3-6 Kasım'da!

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

EXP0 2016 Fuarı Haberi

EXP0 2016 Fuarı


Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Antalya Expo Center'da düzenlenen EXPO 2016 Fuarını ziyaret ettiler. 


Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen fuar gezisine Başkan Hüseyin Yaman, yönetim kurulu üyeleri ve oda üyesi esnaflar katıldı. Başkan Hüseyin Yaman fuar gezisi ile ilgili yaptığı açıklamada, gerçekleşen fuarlar ile oda üyelerinin, meslekleriyle ilgili teknolojik gelişmeleri yakından takip etme imkânı bulduklarını ifade ederek, "Gezimizi hem fuar gezisi lıeııı de kültürel gezi olarak düzenledik. Ayrıca Antalya'nın tarihi, kültürel ve turistik yerleri ziyaret edilmiştir. Geziye katılan oda üyelerimiz, 1 gün Antalya'da konaklama yaptığı süre içerisinde, fuar gezisinin yanı sıra ayııı zamanda Antalya'nın târihi ve kültürel yerlerini ziyaret eltiler. Üyelerimiz fuarda stantları gezerek firma yetkililerinden yeni teknolojiler hakkında bilgi ve broşür aldılar. Üyelerimizin mesleki gelişimini sağlamak amacıyla...