28 / 03 / 2024

Eyfel Yapı Hometown adres

Eyfel Yapı Hometown adres

Hometown satılık daireleri kapsamında konutların alanları 63 metrekare şeklinde tasarlandı. Şile'de bulunan Home Town projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Eyfel Kulesi yeşillendiriliyor!

Paris Belediye Başkanı Anne Hidal-go, Eyfel Kulesi’nin etrafının yeniden yapılandırılması için harekete geçiyor. Fransa'nın simgelerinden Eyfel Kulesi’nin etrafındaki 100 dönümlük araziye devasa bir park inşa edilecek.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Paris Eyfel Kulesi otel olarak kullanılmaya başlandı!

Paris'in simgelerinden Eyfel Kulesi, Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında otel olarak kullanılmaya başlandı. Dairelerde kalmak için yapılan çekiliş sayesinde 4 futbol tutkunu Eyfel Kulesi'nde 4 gün 4 gece konaklayacak.

Eyfel Kulesi otel oluyor!

Paris'in simgelerinden Eyfel Kulesi, Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında otel olarak kullanılacak. Dairelerde kalmak için yapılacak çekiliş için başvurular dün açıldı.

Paris Saint Trinite Kilisesi'nin üzerine altın kaplamalı kubbe yapıldı!

Eyfel Kulesi yakınlarında inşa edilen Saint Trinite Kilisesi'nin üzerine 8 ton ağırlığında altın kaplamalı kubbe yapılması tartışmalara neden oldu. Rusya'nın 170 milyon avro yatırım yaptığı kiliseye 4 kubbe daha yerleştirilecek.

Kidstown Riva Beykoz fiyatları!

Kidstown Riva Beykoz Evleri Eyfel Yapı tarafından inşa ediliyor. Kidstown Riva Beykoz fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Home Town Şile'de teras katı daireler 149 bin TL'ye!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Konutlara 2 bin 500 metrekare alan ayrılan Home Town Şile'de 49 bin TL peşinatla daire sahibi olunuyor.

Beykoz Riva Hills'te 36 ay faizsiz ödemelerle!

5+1 ve 7+1 odalı olarak hayata geçirilen Riva Hills projesi İstanbul Beykoz'da hayata geçiriliyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan projede teslimlerin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Eyfel Yapı Kidstown Riva 2. Etap'ta yüzde 50 peşinatla! 0 faizle!

2016 yılının Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. İlk etap teslimlerinin yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor.

Home Town Şile'de 2 sene faizsiz ödemelerle!

3 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Teras katı ve bahçe katı dairelerin yer aldığı Home Town Şile'de Eyfel Yapı imzası bulunuyor.

Riva Hills Beykoz'da fiyatlar 849 bin TL'den başlıyor!36 ay 0 faiz!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen Riva Hills projesinde fiyatlar 849 bin TL'den başlıyor. İstanbul Beykoz'da hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz ile ödeme imkanı sunuluyor.

Eyfel Yapı Home Town Şile'de 24 ay 0 faizle!

Teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanan proje Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 3 bin metrekare alan üzerinde yayılan Home Town Şile projesinde konutlara 2 bin 500 metrekare alan ayrıldı.

Eyfel Yapı Riva Hills Beykoz'da 36 ay 0 faizle!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen projede villalar 5+1 ve 7+1 olarak dizayn edildi. 52 bin metrekare alan üzerinde yayılan Riva Hills Beykoz'da toplamda 85 konut yer alıyor.

Eyfel Yapı Hometown adres Haberi

Eyfel Yapı Hometown adres

Hometown projesi kapsamında toplamda 136 daire yer alıyor. Hometown satılık daire bilgisi öncesinde projeden bahsedelim. 


Hometown Evleri, Eyfel Yapı tarafından yükseliyor. Hometown Konutları, İstanbul'un içinde Şile'de inşa ediliyor. 





Eyfel Yapı Hometown teslim tarihi kapsamında daireler  2015 senesinin Aralık ayında teslim edilecek. 


Hometown satılık daire tipleri 63 metrekarelik 2+1 konut tiplerinden meydana geliyor. Hometown satılık konut fiyatları 119 bin TL'den başlıyor. 


Hometown Evleri kapsamında fotoğrafçılık kulübü, şömine başı kütüphane, DVD kulübü, santranç köşesi, ahşap çocuk köyü, resim atölyesi, açık havuz, zen göleti, barbekü alanı ve sinema odası bulunuyor. 


Eyfel Yapı Hometown adres: Meşrutiyet Köyü Şile - İSTANBUL


Eyfel Yapı Hometown iletişim

Telefon: 0212 294 04 65

Web:...