29 / 03 / 2024

eyüp esentepe okul açılışı

eyüp esentepe okul açılışı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp’te yaptırılan iki okulun açılışını gerçekleştirdi. Mutlu, "İstanbul’un en önemli meselelerinden birisi deprem. Okulların depreme dayanıklı hale gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi....

İBB'den Eyüp'te satılık 6 arsa!

İBB, Eyüp'ün Alibeyköy ve Esentepe bölgelerinde yer alan toplam 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 3.5 milyon TL.

Eyüp'teki iki okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi, Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 2 okul ve 1 yaşam merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Eyüp Esentepe'de prestij cadde çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eyüp Belediyesi iş birliğiyle Esentepe Mahallesinde prestij cadde çalışmalarına başladı.

Eyüp'teki 27 okul boyanıyor!

Eyüp Belediyesi tarafından Eyüp ilçe sınırlarındaki 27 okulun boya ve badana işlemleri gerçekleştiriliyor.

Eyüp'te 7 okul törenle açıldı!

İSTANBUL Eyüp'te yapımı tamamlanan 7 okulun açılışı törenle yapıldı. Törene Avrupa Birliği Eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır da katıldı.

Eyüp'teki 7 okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inşası gerçekleştirilen 7 okul AB Eski Bakanı Volkan Bozkır’ın da katıldığı bir törenle açılarak hizmete alındı, törene Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı...

Eyüp'e iki yeni park!

Gençlere ve çocuklara yönelik önemli çalışmalara imza atan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, son olarak minikleri 2 yeni park ile buluşturdu. Eyüp Belediyesi Esentepe'de bulunan Şair Şirzat ve Emniyettepe'deki Dergah Parkı'nı hizmete açtı.

Remzi Aydın: Eyüp demir ağlarla örülecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, site yöneticileri ve okul müdürlerine, sosyal hizmetlerden spora, eğitimden altyapıya ve kültüre kadar yapılan tüm hizmetler ve hazırlanan projelerle ilgili bilgi verdi.

Eyüp Öğretilebilir Çocuklar Okulu'nun temeli atıldı!

Hayırsever Nurdan Fatma Önder’in katkılarıyla hayata geçirilecek Öğretilebilir Çocuklar Okulu'nun temeli törenle atıldı. Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Bu okul ötelenmiş, görmezden gelinmiş çocuklarımızın değerlenmesi için önemli" dedi.

Eyüp'te ikinci olay! İstinat duvarı çöktü

Eyüp'te bugün bir sitenin istinat duvarı çökmüş 3 evde hasar oluşmuştu. Akşam saatlerinde ise Esentepe Mahallesi'nde iki bina arasındaki istinat duvarı çöktü. Kaza ucuz atlatıldı!

Eyüp su kesintisi 25 Kasım 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Esentepe mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 25 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 25 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Esentepe mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 25 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 14 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Esentepe mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 14 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 11:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

eyüp esentepe okul açılışı Haberi

eyüp esentepe okul açılışı

İstanbul İl Özel İdaresi tarafından Eyüp’te yaptırılan Esentepe ve Şehit Başçavuş Murat Taş İlköğretim okullarının açılış töreni gerçekleşti. Törene; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Genel Meclisi 1. Başkan Vekili Hayrettin Çelik, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Vali Mutlu, İstanbul’un en önemli meselelerinden birinin deprem olduğunu ve okulların depreme dayanıklı hale gelmesi için çalışmaların yapıldığını söyledi. Mutlu, “Başta okullarımız, sağlık müesseselerimiz olmak üzere hepimizin konuyla ilgili duyarlılığını geliştirmesi ve şiddetli depreme yüzde yüz hazır hale gelmesi büyük önem taşıyor.” diye konuştu.


Bir yıl içerisinde açılan derslik sayısının 3 bin 350 olduğunu belirten Mutlu, şöyle devam etti: “Bu...