19 / 04 / 2024

eyüp karadolap imar durumu

eyüp karadolap imar durumu

İstanbul Eyüp İlçesi, Karadolap ve İslambey Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Sınırları'na ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Eyüp Karadolap imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Eyüp İlçesi Karadolap Mahallesi, F21C19B4D pafta, 742 ada, 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 12 Aralık 2014 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Eyüp Muhcu: Asıl sorun kentsel denetim!

TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, Kartal’da yıkılan binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Muhcu, “İktidar yıkımlara izin vermeme konusunda samimiyse bugün imar barışı kanununu iptal etmeli” diye konuştu.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi 1635 parsel ile 1629 ve 1633 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Ayşen Zamanpur’un Eyüp’teki oteline onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, işkadını Ayşen Zamanpur’un Eyüp’te yaptırdığı otelin imar planını önceki gün onayladı.

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Eyüp dini ve sosyal kültürel tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Eyüp'te 4 mahallenin imar planı askıda!

İBB Eyüp ilçesine bağlı 4 mahallenin imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı. İmar planları 29 Kasım'a kadar askıda kalacak..

Eyüp Topçular imar planı askıda! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İli Topçular İlçesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Eyüp Defterdarlık Mahallesi'ndeki bir alanın imar durumu TBMM'de!

İstanbul'un Eyüp ilçesinde Defterdarlık Mahallesi'nde bulunan Abdülvedüt türbesinin bulunduğu alanın imar durumu TBMM'de konu oldu. İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eyüp İslambey imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Eyüp İlçesi, İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Eyüp Tekzen ve Migros'un yerine konut yapılacak!

İstanbul Eyüp İlçesi, Silahtarağa, Tekzen ve Migros'un yer aldığı 732 ada, 1 parsele ilişkin Ticaret + Konut Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

eyüp karadolap imar durumu Haberi

eyüp karadolap imar durumu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İlçesi, Karadolap ve İslambey Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Sınırları'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 23 Kasım 2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı dün askıya çıkarıldı. İmar planı 13 Mart 2017'de askıdan indirilecek.



İmar planı için...