26 / 04 / 2024

Eyüp Karadolap Mahallesi kentsel dönüşüm

Eyüp Karadolap Mahallesi kentsel dönüşüm

İstanbul Eyüp İlçesi, Karadolap ve İslambey Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Sınırları'na ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Sancaktepe Eyüpsultan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 8899 ada, 7 parselin batı komşuluğundaki bir kısım tescil harici alan ve 0 ada, park parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Eyüp'teki ilkokul binası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Eyüp Sultan ilçesi , Silahtarağa Mahallesi, 749 ada 30 parselde yer alan ilkokul binasını 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Eyüp'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Eyüp Sultan İlçesi, Topçular Mahallesi, Samancılar Mevkii, 373 ada, 8 parselde yer alan kargir atölyeyi 6 milyon 301 bin TL'ye icradan satıyor...

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 7570 ada, 14 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi 1635 parsel ile 1629 ve 1633 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Eyüp Çırçır Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 222 adet konut ve 9 adet ticari birim bulunuyor.

Yeni Nesil Eyüp kampanyalı ödemeleri!

Yeni Nesil Eyüp kampanyalı ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Eyüp Çırçır Mahallesi'nde hayata geçirilen projede teslimler 1 günde yapılıyor.

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Eyüp dini ve sosyal kültürel tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

İBB'nin Eyüp'teki gayrimenkulü yurt olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp'e bağlı Silahtarağa Mahallesi'ndeki gayrimenkulü İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis etti. Gayrimenkul, orta ve yüksek öğretim öğrencilerinin kalabilecekleri bir yurt olacak..

Eyüp Defterdarlık Mahallesi'ndeki bir alanın imar durumu TBMM'de!

İstanbul'un Eyüp ilçesinde Defterdarlık Mahallesi'nde bulunan Abdülvedüt türbesinin bulunduğu alanın imar durumu TBMM'de konu oldu. İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eyüp Karadolap Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Eyüp Karadolap Mahallesi kentsel dönüşüm


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İlçesi, Karadolap ve İslambey Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Sınırları'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 23 Kasım 2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı dün askıya çıkarıldı. İmar planı 13 Mart 2017'de askıdan indirilecek.



İmar planı için...