26 / 04 / 2024

eyüp park satış ofisi

eyüp park satış ofisi

Eyüp Yeşilpınar bölgesinde konumlandırılan Eyüp Park Konutlarında satılık daire fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon daire 198 bin TL'den başlıyor. Eyüp Park Yeşilpınar ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 Haziran cevabı veriliyor.

Eyüp Park Yeşilpınar mağaza fiyatları!

Gül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eyüp Park Yeşilpınar mağaza fiyatları ve proje ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

Eyüp Park Yeşilpınar Ofis!

Eyüp Park Yeşilpınar Ofis bilgileri ve konut bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Eyüp Park nerede?

Gül İnşaat tarafından yapılan Eyüp Park Yeşilpınar'da Veysel Karani Camii'nin yanında inşa ediliyor...

Yeni Eyüp Evleri satılık!

Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 561 bin TL'den başlıyor...

İBB'den Eyüp'te satılık 6 arsa!

İBB, Eyüp'ün Alibeyköy ve Esentepe bölgelerinde yer alan toplam 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 3.5 milyon TL.

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları!

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Torunlar GYO imzası taşıyan projede daireler 2018 yılında yapılacak...

Eyüp 5.Levent Evleri satış fiyatları!

Eyüp 5.Levent Evleri satış fiyatları 650 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 5.Levent Evleri'nde yaşam bu yıl sonunda başlıyor...

Eyüp Kemerburgaz'da 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Eyüp Kemerburgaz'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Tarla nitelikli gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 267 bin TL olarak belirlendi.

Eyüp'te konut satışları yüzde 20 arttı!

Eyüp'te konut satışlarının son üç ayda yüzde 20 arttığına, dairelerin ise yüzde 100 değer kazandığına dikkat çeken Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, devletin hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım projeleri tamamlanıncaya kadar bölgedeki yükselişin devam edeceğini belirtti.

Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları 771 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Eyüp Yeni Nesil satış fiyatları!

Eyüp Yeni Nesil satış fiyatları 750 bin TL'den başlayarak değişiyor. Yeni Nesil Eyüp projesi 2018 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Cemal Demir'in adı Topçular'da bir parka verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkın açılışında yaptığı konuşmada; “Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın” dedi.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Mon Reve Eyüp'te son daireler satışta!

“İstanbul’un göbeği, Eyüp’ün gözbebeği” sloganıyla satışa çıkan Mon Reve Eyüp’te kalan son daireler de satışa çıktı. Mon Reve Eyüp, İstanbul ruhunu yaşamak için ev alanlara dairelerini teslim etmeye hazırlanıyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık!

Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları 807 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Eyüp projesinde konut ve ticari birimler bulunuyor...

Eyüp Çiftalan Köyü'nde 7.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Eyüp Çiftalan Köyü'nde bulunan 20 dönümlük arsa, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 7 milyon 632 bin TL'ye satışa çıkıyor.

eyüp park satış ofisi Haberi

eyüp park satış ofisi

Satışların devam ettiği Eyüp park projesi Gül İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu Eyüp Park Evleri İstanbul'un Eyüp bölgesinde konumlandırılıyor.


Eyüp Park Yeşilpınar ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Toplamda 329 adet daireden meydana gelen Eyüp Park projesi 3 blok halinde yükseliyor. Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen Eyüp Park Evlerinde ayrıca 119 adet ticari alan bulunuyor.


16 bin metrekare alana sahip olan Yeşilpınar Eyüp Park projesinde fitness merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, AVM, restoran, hipermarket, teknomarket ve mağazalar yer alıyor. Eyüp Park satılık daire fiyatları söyle:


Eyüp Park fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon dairler 198 bin 800...