25 / 04 / 2024

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Cemal Demir'in adı Topçular'da bir parka verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkın açılışında yaptığı konuşmada; “Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın” dedi.




Eyüp Belediyesi tarafından yenilenerek “15 Temmuz Demokrasi Şehidi Şehit Cemal Demir” ismi verilen parkın açılışı; Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, şehit Cemal Demir'in oğlu Yusuf Demir tarafından yapıldı. Açılışa şehidin yakınları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş da katıldı.


Başkan Remzi Aydın açılışta yaptığı konuşmada; “Topçular çok şirin, çok sıcak bir mahallemiz. Bu parkın ismiyle de daha güzel bir hale gelecek. Şehidimizin ismi bundan sonra bu parkta yaşayacak. Bu parka gelen insanlarımız şehitlerimizi anacak, onlara dua edecek ve onlar gibi olmak isteyecekler. Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın. Ama 15 Temmuz gibi kalkışmaları yapmaya çalışanlar karşılarında yeni Cemal Demirleri bulacak. Parkımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Şehidin oğlu Yusuf Demir ise, parka babasının isminin verilmesinin kendisi için çok büyük bir onur olduğunu belirterek Başkan Aydın'a teşekkür etti.



Eyüp Belediyesi


Geri Dön