24 / 04 / 2024

eyüp sokak genişletme çalışmaları

eyüp sokak genişletme çalışmaları

Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol genişletme, istinat duvarı çekme ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Özak GYO Eyüp Göktürk'ten 67 milyon TL'ye arsa aldı!

Özak GYO portföyünde bulunan Eyüp-Göktürk'teki arazisini genişletmek amacıyla; mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda, 2B hakkı Kamer İnşaat'ta olan Eyüp Maslakaltı'da yer alan 32.8 bin metrekarelik arazinin 2B hakkını 67 milyon TL bedelle aldı.

Eyüp'ün caddeleri genişletiliyor!

Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol genişletme, istinat duvarı çekme ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı Miniatürk'e uzatılacak!

Haliç sadece denizden değil, artık havadan da geçebilecek. İstanbul'un nostaljik mekanlarından olan Eyüp Pierre Loti tepesindeki teleferiğin hattı genişletiliyor. Mayıs ayında başlanacak projenin 420 gün sürmesi planlanıyor.

Eyüp Nihal sokak yeşil alandan çıkarılıyor!

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yaptığı girişimler sonucu gelinen noktada bu alanın yeşil alandan çıkarılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi nezdinde çalışmalar başlatıldı.

Eyüp'teki dev istinat duvarı tamamlanmak üzere!

Eyüp Belediyesi Eyüp Merkez Mahallesi, Bestekar Hafız Hüsnü Efendi Sokak’ta istinat duvarı çalışmasına başladı. Yüzde 50’si tamamlanan istinat duvarının bitirilmesiyle birlikte hem yol genişlemiş olacak hem de bölge daha güvenli hale gelecek.

Erzurum'da yol genişletme ve tretuvar çalışması yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, cadde ve bulvar genişletme çalışmalarına devam ediyor. Şirintepe Mahallesi Dobruca Sokak'ta yol genişletme ve tretuvar çalışmalarına başladı.

Eyüp'te yol çalışmaları devam ediyor!

Sokak imar planları ve paftaları dahilinde bazı yerlere araç girişini engelleyici sistemler yaparak duba ve korkuluklar koyan Eyüp Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'nün çalışmaları devam ediyor.

Kale Pötürge arası 32 kilometrelik yolda genişletme çalışması yapılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kale’yi Pütürge ’ye bağlayan 32 kilometre mesafede yol açma, genişletme ve de asfalt çalışması yapıyor. Çalışmalar kapsamında 9 kilometrelik bölüm ise asfaltlandı.

Eyüp'te yangın: 1 yaralı!

Edirnekapı Yenikuşak Sokak'taki 5 katlı apartmanın çatı katında izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu yangın çıktı. Apartman sakinlerinin durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine Eyüp, Fatih, Balat itfaiye ekipleri geldi.

Eyüp Sultan Türbesi, bu ramazanda da kısmen açılacak!

Kapsamın genişletilmesi ve de ince işçilik gerektiren çiniler nedeniyle restorasyonu 3,5 yıldır süren Eyüp Sultan Türbesi, ramazanın ilk cuması olan yarın kısmen ziyarete açılacak.

Eyüp Alibeyköy'de satılık arsa: 520 bin liraya!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp, Alibeyköy Mah. Dicle Sokak 'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. İhale 11 Aralık 2013 tarihinde saat 12:00 'de Saraçhane 'de gerçekleştirilecek...

Kepez Belediyesi yol genişletme çalışmalarına başlattı!

Kepez Belediyesi, imar probleminin çözümünde sona yaklaştığı Altınova bölgesinin acil çözüm bekleyen sorunlarını ortadan kaldırıyor. Su kanalı engelini yeni bir kanal çözen belediye, Altınova Hanımeli Sokak'ta yol genişletme çalışmasını başlattı...

İBB Eyüp'te arsa satıyor: 97 bin 530 liraya!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eyüp, Üçşehitler Mah. Bahçeler Arası Sokak 'ta yer alan arsayı 23 Ekim 2013 tarihinde saat 12:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

eyüp sokak genişletme çalışmaları Haberi

eyüp sokak genişletme çalışmaları


Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol genişletme, istinat duvarı çekme ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt kaplama ve istinat duvarı çalışmasıyla birlikte ilçe genelinde merpen ve korkuluk yapımı da gerçekleştiriyor.


İlçenin gelişimine paralel olarak hem yaya hem de araç ulaşımının kolaylaştırılması konusunda kapsamlı çalışmalar yaptıklarını söyleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, belediye olarak hedeflerinin Eyüp'ü daha yaşanılabilir bir hale getirmek olduğunu belirtti.


SERİLEN ASFALT 40 BİN TONA ULAŞTI


Başkan Remzi Aydın, "Belediye olarak 2016 yılı yatırım programında yer alan cadde ve sokaklarımızda yol bakımıyla onarıma ihtiyaç duyulan yerlerde birtakım çalışmalar başlatmıştık. Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda sıcak asfalt kaplaması yapıyoruz. Şu ana kadar serilen asfaltta 40...