25 / 04 / 2024

eyüpoğlu yeni proje

eyüpoğlu yeni proje

Eyüpoğlu İnşaat’tan Bulvar Projesi, Bulvar İş ve Bulvar Konut ile göz kamaştıran proje. Çanakkale’nin cazibe merkez, olan yeni Devlet Hastanesi’nin karşısında, Bulvar İş ve Bulvar Konut projeleri göz kamaştırıyor.

Coastal Heaven geliyor! Fenercioğlu’ndan Kıbrıs’a 3 bin konutluk yeni proje!

Kentsel dönüşüm, inşaat, tarım gibi sektörlerde faaliyet gösteren Fenercioğlu, Gaziveren bölgesinde toplamda 3 bin konutluk yeni proje hayata geçiriyor.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Koray GYO Maslak projesi geliyor! Yeni proje!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi  11 ada 87 No' lu parsel üzerinde yeni proje inşa edecek. İşte detaylar... 

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu’ndan 2021 yılının ilk çeyreğinde yeni proje müjdesi!

2020'yi yenilikler ve başarılarla geçiren Tahincioğlu, daha önce açıkladığı sene sonu hedefini aşarak 2 milyar 250 milyon TL’lik satış ile yılı tamamladı ve 2021'e de yeni proje ile giriyor.

Apartmanları için yeni proje yaptıracaklar dikkat!

Posta köşe yazarı Tamer Heper, 'Apartmanımızda 24 daire var, benim dairem 6 numara. Şimdi kapıcı dairesine numara verilecek, daire numaraları değişecek. ‘Yeni proje yapılsın’ diyorlar. Tapuda 6 kalacak ama değişikliğe gidilirse kapı numaram 7 olacak. Böyle bir şey doğru mu?' sorusunu yanıtladı.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Forev Yapı'dan Eyüpsultan’a yeni proje!

Bu yılın sonunda Eyüpsultan’da ikinci projesine başlayacak Forev Modern, inşaat sektöründe yeni istihdam fırsatları sunacak. Forev Modern Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öncü “Ülkemizin geleceğine güvenimiz tam. Yeni projelerimiz için geliştirme çalışmalarına başladık” diye konuştu. 

Eyüpoğlu Orman Ürünleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüpoğlu Orman Ürünleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Koçer tarafından kuruldu. 

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...

eyüpoğlu yeni proje Haberi

eyüpoğlu yeni proje

BME Eyüpoğlu İnşaat 50 yılı aşkın inşaat sektöründe kalite ve dürüstlükten ödün vermeden merkez Ankara olmak üzere, Türkiye’nin birçok yerinde şantiyeleri olan güçlü ve güvenilir bir şirket. Çanakkale’nin cazibe merkez, olan yeni Devlet Hastanesi’nin karşısında, Bulvar İş ve Bulvar Konut projeleri göz kamaştırıyor.  


11 bin 174 metrekare alan üzerine; 2 Blok 93 daire ve 40 dükkandan oluşan kendi ticaret merkezi ve sokağı bulunan Bulvar projesi; şehrin yeni yaşam merkezi Kepez’de 500 yataklı Yeni Devlet Hastanesi’ni karşısında, konumu ile dikkat çekiyor. Bulvar projesinin A bloğunda yer alan Bulvar İş, çeşitli büyüklüklerde 43 adet, 1+1, 2+1 ve 3+1 ofis/daire ile bölgeye büyük bir hareketlilik getiriyor. Projenin B bloğunda yer alan 18 adet dükkan ve 51 adet 1+1, 2+1 ve 3+1 daire...