19 / 04 / 2024

eyüpsultan 6500 konut kentsel dönüşüm

eyüpsultan 6500 konut kentsel dönüşüm

Eyüpsultan'ın Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan 6 bin 500 konutun dönüşümü resmen başlıyor.

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

Eyüpsultan'da konut imarlı arsa satılıyor! İBB tarihi açıkladı!

İBB, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Alibeyköy'deki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

İBB Fatih ve Eyüpsultan'da konut imarlı 2 arsa satıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih ve Eyüpsultan'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu KDV dahil bugünkü mevcut değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı.

TOKİ Eyüpsultan projesinin ihalesi yarın! İstanbul'da 637 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eyüpsultan projesi yarın ihaleye çıkıyor. Projede toplam 637 konut yer alıyor.

İBB, Pendik ve Eyüpsultan'daki konut imarlı 2 arsayı satıyor! İhalesi 27 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik ve Eyüpsultan'da yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki megakentte satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 754 milyon TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Mithatpaşa'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 754 milyon 17 bin 600 TL olarak açıklandı.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 234 milyon TL'ye ticaret ve konut imarlı arsa! 

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 234 milyon TL olarak açıklandı.

TOKİ'den Eyüpsultan'a tam 637 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eyüpsultan projesi 25 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Merakla beklenen projede 637 konut yer alıyor.

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 754 milyon TL'ye satılık arsa! Konut imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklatıyor!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Kemernurgaz'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 bin 566 metrekare olarak belirtildi.

eyüpsultan 6500 konut kentsel dönüşüm Haberi

eyüpsultan 6500 konut kentsel dönüşüm

Eyüpsultan'ın Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan 6 bin 500 konutun dönüşümü için düğmeye basıldı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in talimatıyla saçak parseller şeklinde isimlendirilen Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan deprem riski altındaki 6 bin 500 konutu ilgilendiren yılların sorunu “Alibeyköy Uygulama İmar Planı” plan notu değişikliği ile çözülerek, “Yerinde Dönüşüm”ün önündeki engel de kaldırıldı.

Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, Didem Sitesinde yaşayan sakinlerin katılımıyla hazırlanan projenin Eyüpsultan Belediyesi tarafından onaylanmasından snra , “Yerinde Dönüşüm” projesi hayata geçiyor.

Merakla beklenen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

İBB, Alibeyköy'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz'da gayrimenkul satıyor!

Yastık altında 15-20 bin nakiti olana 2+1...