27 / 04 / 2024

Eyüpsultan Baharyaka projesi

Eyüpsultan Baharyaka projesi

İstanbul’un tarihi dokusuna sahip ilçesi Eyüpsultan’da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK İş Ortaklığı ile hayata geçirilecek olan 593 konutluk Baharyaka Eyüpsultan projesinin satış ofisi açıldı.

TOKİ Eyüpsultan projesinin ihalesi yarın! İstanbul'da 637 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eyüpsultan projesi yarın ihaleye çıkıyor. Projede toplam 637 konut yer alıyor.

TOKİ'den Eyüpsultan'a tam 637 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eyüpsultan projesi 25 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Merakla beklenen projede 637 konut yer alıyor.

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi için düğmeye basıldı! Yeni proje!

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirketten yapılan açıklamada, proje ve satış faaliyetlerine başlanmasına karar verildiği ifade edildi. 

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Eyüpsultan'da 104 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Eyüpsultan Pirinççi Köyü'nde yer alan arsayı 104 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar oldu?  

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'daki iki araziyi 1.7 milyar TL'ye sattı!

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'da yer alan iki ayrı parseli için bugün ihale gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye, göre ihaleye 5 firma tarafından teklif verildi. Ankara merkezli Pasifik GYO'nun iki arsayı toplam 1 milyar 774 milyon TL'ye aldığı belirtildi.

Pasifik GYO'dan Eyüpsultan'daki 2 arsa için dev teklif!

Pasifik GYO Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen "Eyüpsultan İlçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 244 Ada 1 ve 246 ada 5 parselde yer alan 2 arsanın satış ihalesinde toplam 1 milyar 774 milyon TL teklif verdi.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 9'a ulaştı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 9'a ulaştı.

Eyüpsultan Odayeri Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Odayeri Mahallesi, 1 pafta, 46 ve 47 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan'daki 2 dev arsa 1 milyar TL'ye satılıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 244 ada 1 parsel ve 246 ada 5 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 1 milyar 21 milyon 331 bin 350 TL'ye satıyor...

Eyüpsultan Baharyaka projesi Haberi

Eyüpsultan Baharyaka projesi

Baharyaka Eyüpsultan projesinin açılış törenine Ortak Girişim Yöneticilerinin yanı sıra Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,  proje hakkında bilgi almak isteyen çok sayıda ilçe sakini ve bölge halkı katıldı.

Mehteran eşliğinde gerçekleşen açılışta bir konuşma yapan Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, bölgenin en moden ve en büyük konut projesi yatırımının Baharyaka Eyüpsultan ile gerçekleştiği belirterek; “Planlı şehirleşme adına ilçemizde böylesine büyük bir projeyi hayata geçirecek EK ve BRK İş Ortaklığı’na çok teşekkür ediyorum. Mihmandarın şehri Eyüpsultan’da Baharyaka projesinden daire alacaklar çok şanslı. Çünkü bu proje ile birlikte yaklaşık iki bin kişi daha Eyüpsultanlı olacak. Bu ilçenin bir sakini olma ayrıcalığını yaşayacaklar. Konut alacaklara hayırlı olsun, Proje Ortaklarına da bol kazançlar diliyorum” diye açıklama yaptı. 

9 NİSAN’DA LANSMANI YAPILACAK

Konut alıcıları açılışı gerçekleştirilen satış ofisinden...