28 / 03 / 2024

Eyüpsultan Belediyesi alibeyköy kaçak inşaat

Eyüpsultan Belediyesi alibeyköy kaçak inşaat

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

Alibeyköy'deki 246 bin metrekarelik alanın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda! 

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi Sınırları İçerisinde Kalan 24,59ha (245 bin 900 metrekare) alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Eyüpsultan'da konut imarlı arsa satılıyor! İBB tarihi açıkladı!

İBB, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Alibeyköy'deki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

İBB, Pendik ve Eyüpsultan'daki konut imarlı 2 arsayı satıyor! İhalesi 27 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik ve Eyüpsultan'da yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki megakentte satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Alibeyköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, 113 Ada, 162 ve 163 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 754 milyon TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Mithatpaşa'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 754 milyon 17 bin 600 TL olarak açıklandı.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 234 milyon TL'ye ticaret ve konut imarlı arsa! 

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 234 milyon TL olarak açıklandı.

Eyüpsultan Belediyesi’nden 754 milyona taşınmaz satışı!

Eyüpsultan Belediyesi ihaleyle 754 milyon TL’ye Kemerburgaz’daki araziyi satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 754 milyon TL'ye satılık arsa! Konut imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklatıyor!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Kemernurgaz'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 bin 566 metrekare olarak belirtildi.

İBB, Fatih ve Eyüpsultan'da 2 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor! Megakentte fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan 2 arsanın fiyatları ne kadar? 

Eyüpsultan Çiftalan Köyü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Çiftalan Köyü, 103 ada, 15 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı projesine ilişkin (Revizyon Nazım İmar Planı Eyüp Kısmı) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İBB, Alibeyköy'de 80 metrekarelik arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki İstanbul Alibeyköy'de yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Eyüpsultan Belediyesi alibeyköy kaçak inşaat Haberi

Eyüpsultan Belediyesi alibeyköy kaçak inşaat

Eyüpsultan Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetindeki arazide kaçak inşaata başladığı ortaya çıktı. Büyükşehir Belediyesi, inşaatın kaçak olduğunu belirledi ve Eyüpsultan Belediyesi’nin çalışmaları durdurması talebinde bulundu. 

BirGün'den Uğur Şahin'in haberine göre; Eyüpsultan Belediyesi, İBB mülkiyetinde bulunan Alibeyköy Mahallesi’nde ‘28 ada 2 parsel’de ‘hizmet binası’ yapmak için inşaata başladı. Haliç Koruma Alanı kalan arazideki inşaat faaliyeti iki katını buldu. Fakat daha sonra arazinin Eyüpsultan Belediyesi’nin değil, İBB mülkiyetinde olduğu öğrenildi. İBB İmar Müdürlüğü de bölge sakinlerinin itirazı üzerine söz konusu arazide 15 Ağustos tarihinde tespit çalışması yaptı. İnşaatın kaçak olduğunu tespit eden müdürlük, tutanak tuttu ve çalışmaların durdurulması için belediyeye yazı gönderdi.

İVEDİ OLARAK DURDURUN

İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar Müdürlüğü’nden Eyüpsultan Belediyesi’ne gönderilen yazıda, şu ifadelere yer verildi: 

“Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy...